Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Οικονόμου για ΔΕΗ: Καλοδεχούμενη ενδεχόμενη πρόταση μομφής από τον ΣΥΡΙΖΑ
[Ελεύθερος Τύπος]: Οικονόμου για ΔΕΗ: Καλοδεχούμενη ενδεχόμενη πρόταση μομφής από τον ΣΥΡΙΖΑ

[Ελεύθερος Τύπος]: Οικονόμου για ΔΕΗ: Καλοδεχούμενη ενδεχόμενη πρόταση μομφής από τον ΣΥΡΙΖΑ

Οικονόμου: Απολύτως καλοδεχούμενη πιθανή πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ για τη ΔΕΗ» απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου ερωτηθείς σχετικά κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Ελπίζουμε να το τολμήσουν, γιατί θα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να συζητήσουμε με αριθμούς για το πότε ήταν έτοιμη η ΔΕΗ να καταρρεύσει, ποιες πολιτικές την είχαν οδηγήσει στην πλήρη απαξία» εξήγησε και πρόσθεσε:

«Είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να συζητήσουμε και να δώσουμε ουσιαστικές απαντήσεις σε κραυγές που ακούγονται και δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα». Κατέληξε δε σημειώνοντας τα εξής: «Μακάρι να γίνει αυτή η κίνηση για να έχει τη δυνατότητα ο ελληνικός λαός ανάμεσα στα άλλα να παρακολουθήσει και την απάντηση: «Τι ΔΕΗ θέλουμε; Του κου Φωτόπουλου ή μια ΔΕΗ της ανάπτυξης που θα θωρακίζει την ελληνική επιχείρηση και τα νοικοκυριά;».

Ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται σε εγρήγορση για τον σεισμό – Στην Κρήτη Στυλιανίδης και Τουρνάς

«Θα ξεκινήσω με την ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Κρήτη», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. «Όπως γνωρίζετε υπάρχει ήδη ανακοίνωση από την Πολιτική Προστασία. Από την πρώτη στιγμή ο κρατικός μηχανισμός, η ελληνική κυβέρνηση ενεργοποιήθηκε. Ήδη βρίσκεται στην Κρήτη, αν δεν βρίσκεται θα προσγειωθεί σε λίγα λεπτά ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, ο κ. Στυλιανίδης, ο υφυπουργός ο κ. Τουρνάς και ο γ.γ. Πολιτικής Προστασίας για να συντονίσουν εκεί τις ενέργειες του κρατικού μηχανισμού».

Πρόσθεσε ότι «υπήρξε από την πρώτη στιγμή κινητοποίηση όλων των συναρμόδιων υπουργείων και επικοινωνία με τις τοπικές αρχές στην Κρήτη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!