Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Εικονικοί εμβολιασμοί: Τι λέει η 75χρονη γιατρός που συνελήφθη – «Εχει καταντήσει αηδία η υποχρεωτικότητα»
[Ελεύθερος Τύπος]: Εικονικοί εμβολιασμοί: Τι λέει η 75χρονη γιατρός που συνελήφθη – «Εχει καταντήσει αηδία η υποχρεωτικότητα»

[Ελεύθερος Τύπος]: Εικονικοί εμβολιασμοί: Τι λέει η 75χρονη γιατρός που συνελήφθη – «Εχει καταντήσει αηδία η υποχρεωτικότητα»

Εικονικοί εμβολιασμοί: Αρνείται τις κατηγορίες η 75χρονη γιατρός-πλαστικός χειρουργός, η οποία συνελήφθη μαζί με άλλες δύο γυναίκες για εικονικό εμβολιασμό . Σύμφωνα με την ίδια, εμβολιαζόταν με τη β’ δόση του εμβολίου, ενώ στην πρώτη είχε εμφανίσει και συμπτώματα, όπως είπε.

«Κάναμε το εμβόλιό μας κανονικά, αλλά κάποιος περίεργος έκανε καταγγελία ότι δεν το κάναμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, μιλώντας στην κάμερα του Alpha, υποστήριξε ότι εμβολιαζόταν με τη δεύτερη δόση, ενώ στην πρώτη είχε συμπτώματα.

Στο βίντεο – ντοκουμέντο που κυκλοφορεί φαίνεται πάντως η γραμματέας της 75χρονης να σηκώνει και τα δυο της χέρια για να καλύψει το οπτικό πεδίο ενός άλλου γιατρού…

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθησαν χθες, Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021, τρεις γυναίκες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, της άμεσης συνέργειας σε αυτή και για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Ειδικότερα, οι δυο ημεδαπές (μια εκ των οποίων είναι γιατρός) με τη συνδρομή της τρίτης, η οποία εργαζόταν ως νοσηλεύτρια σε Κέντρο Υγείας της Αττικής, πέτυχαν να βεβαιωθεί αναληθώς σε δημόσιο έγγραφο ότι εμβολιάσθηκαν κατά του κορονοϊού.

Πιο αναλυτικά, η υπόθεση διερευνήθηκε μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων και δεδομένων, τα οποία τέθηκαν υπόψη αρμόδιου Εισαγγελέα και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!