Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Ελεύθερος Τύπος]: Ιδιοκτήτης μπαρ, αρνητής του κορωνοϊού, συλλαμβάνεται μετά από τη διοργάνωση στριπ-σόου στο μαγαζί του
[Ελεύθερος Τύπος]: Ιδιοκτήτης μπαρ, αρνητής του κορωνοϊού, συλλαμβάνεται μετά από τη διοργάνωση στριπ-σόου στο μαγαζί του

[Ελεύθερος Τύπος]: Ιδιοκτήτης μπαρ, αρνητής του κορωνοϊού, συλλαμβάνεται μετά από τη διοργάνωση στριπ-σόου στο μαγαζί του

Ο αρνητής του κορωνοϊού και ιδιοκτήτης μπαρ από τη Φλόριντα συνελήφθη μετά από το στριπ-σόου που διοργάνωσε στο κατάστημά του.

Ο άνδρας, ονόματι Γκάρι Κίρμπι, είχε μάλιστα απαγορεύσει τη χρήση μάσκας εντός του μπαρ του, καθ’ όλη την διάρκεια της πανδημίας.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο σόου αποτέλεσε την αιτία για την οποία ο αρνητής επιχειρηματίας οδηγήθηκε τελικά στις αρχές.

Αστυνομικοί που δρούσαν μυστικά εισέβαλαν στο μπαρ «Westside Sports Bar & Grill» την Πέμπτη, ενώ το στριπ- σόου, υπό τον τίτλο «Άνδρες της Ουτοπίας», βρισκόταν εν εξελίξει.

Όσο παρέμειναν εκεί, οι αστυνομικοί κατέγραψαν ποικίλες παραβάσεις των κανονισμών που ισχύουν για τα μπαρ εν καιρώ πανδημίας και για τα σόου τέτοιου τύπου, ειδικότερα.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, οι στρίπερ παραχωρούσαν ιδιωτικούς χορούς στους πελάτες, ερχόμενοι σε ανεπίτρεπτη επαφή μαζί τους, εξέθεταν τα γεννητικά τους όργανα σε κοινή θέα και άγγιζαν τους πελάτες σε «συγκεκριμένα σημεία του σώματός τους», παρά τη σχετική απαγόρευση.

Ο 33χρονος ιδιοκτήτης του μπαρ γνώριζε σχετικά με τις απαγορεύσεις αλλά είχε αποφασίσει να τις αψηφίσει, παρά το γεγονός ότι είχε προειδοποιηθεί από τους αστυνομικούς πριν κάνει το οτιδήποτε.

Ο ιδιοκτήτης του μπαρ συνελήφθη με την κατηγορία της παραβίασης των κανονισμών για την λειτουργία των χώρων διασκέδασης ενηλίκων και αφέθηκε σύντομα ελεύθερος, πληρώνοντας εγγύηση ύψους 250 δολαρίων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!