Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Γιώργος Θωμάκος: Οφείλουμε να απαιτήσουμε μεγάλα έργα στα βόρεια προάστια- Μιλά στον Ε.Τ. ο δήμαρχος Κηφισιάς
[Ελεύθερος Τύπος]: Γιώργος Θωμάκος: Οφείλουμε να απαιτήσουμε μεγάλα έργα στα βόρεια προάστια- Μιλά στον Ε.Τ. ο δήμαρχος Κηφισιάς

[Ελεύθερος Τύπος]: Γιώργος Θωμάκος: Οφείλουμε να απαιτήσουμε μεγάλα έργα στα βόρεια προάστια- Μιλά στον Ε.Τ. ο δήμαρχος Κηφισιάς

ΧΑΡΗΣ ΝΤΙΓΡΙΝΤΑΚΗΣ (email protected)

Προσωπικότητα με πολυσχιδείς ικανότητες ο δήμαρχος Κηφισιάς.

Με παρακαταθήκες που πηγάζουν από τη θητεία του ως επιτυχημένου δικηγόρου, αλλά και άνθρωπος της επικοινωνίας στη δεύτερη θητεία του, ο Γιώργος Θωμάκος έχει μετατρέψει τον δήμο του σε εργοτάξιο διεκδικώντας την υλοποίηση ζωτικής σημασίας έργων για την ευρύτερη περιοχή, όπως την επέκταση του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου με κατάληξη στη Νέα Ερυθραία.

Στη συνέντευξή του στον «Ε.Τ.» επιδαψιλεύει το πλάνο του για τα επόμενα έτη, σχέδιο βασισμένο στις επιταγές των καιρών, αλλά και των αρχών του.

  • Βλέπουμε αύξηση του επιδημιολογικού φορτίου στα βόρεια προάστια. Πώς την αντιμετωπίζει ο Δήμος Κηφισιάς την πανδημία. Εχει λάβει κάποια τοπικά μέτρα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του;

Η επιστήμη παρέχει πλέον το μεγαλύτερο όπλο ενάντια στην πανδημία, τον εμβολιασμό. Στον δήμο μας έχει συσταθεί Τοπικό Ιατρικό Συμβούλιο, αποτελούμενο από σημαντικές ιατρικές προσωπικότητες. Ετσι έχουμε για όλα τα θέματα και ερωτήματα που προκύπτουν υπεύθυνες ιατρικές απαντήσεις και συμβουλές.

Οι Δημοτικές Υπηρεσίες λειτουργούν με αυξημένο επίπεδο παροχής ηλεκτρονικών υπηρεσιών και με ραντεβού, ενώ παρέχουμε δωρεάν το τεστ κορονοϊού στους εργαζομένους.

Διαρκείς είναι οι νυχτερινοί και μεταμεσονύκτιοι έλεγχοι και οι συστάσεις από τη Δημοτική Αστυνομία, την Πολιτική Προστασία και την ιδιωτική εταιρία ασφάλειας που εργάζεται για τον δήμο μας.

Σε εβδομαδιαία βάση συνεχίζονται οι απολυμάνσεις σε δημοσίους χώρους, ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα γίνονται και σε σχολικά συγκροτήματα.

Συνεχής είναι η στήριξη του δήμου μας στις επιχειρήσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!