Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Γιώργος Αρώνης: Το τελευταίο αντίο στον τραπεζίτη και πρόεδρο του «Ελ. Βενιζέλος»
[Ελεύθερος Τύπος]: Γιώργος Αρώνης: Το τελευταίο αντίο στον τραπεζίτη και πρόεδρο του «Ελ. Βενιζέλος»

[Ελεύθερος Τύπος]: Γιώργος Αρώνης: Το τελευταίο αντίο στον τραπεζίτη και πρόεδρο του «Ελ. Βενιζέλος»

Κηδεύτηκε τη Δευτέρα το μεσημέρι στο νεκροταφείο της Καλλιθέας ο τραπεζίτης και πρόεδρος του Διεθνούς Αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος», Γιώργος Αρώνης που απεβίωσε το βράδυ της Παρασκευής στο νοσοκομείο Υγεία όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες.

Στην κηδεία παρέστησαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίουο της Alpha Bank, με επικεφαλής τον πρόεδρο του Βασίλη Ράπανο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Βασίλη Ψάλτη και όλα τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της τράπεζας.

Παρόντες, μεταξύ άλλων, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, Φωκίων Καραβίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής, Παύλος Μυλωνάς και οι Γιάννης Αλαφούζος, Απόστολος Ταμβακάκης, Μιχάλης Κολακίδης, Νίκος Καραμούζης, Γιώργος Ζαννιάς, Γιάννης Μαντζουράνης, Νίκος Πιμπλής, Δημήτρης Τσιμπανούλης, Σπύρος Φιλάρετος, Αρτέμιος Θεοδωρίδης, Μπάμπης Παπαδημητρίου, Γιάννης Ολύμπιος, Εύη Κουτσαυτάκη και άλλοι.

Ποιος ήταν ο Γιώργος Αρώνης

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1957. Σπούδασε Οικονομικά και ήταν κάτοχος MBA, major in Finance, του ALBA. Ξεκίνησε την καριέρα του στην ABN Amro, ενώ το 1999, μετακινήθηκε στην Εθνική Τράπεζα και το 2002 ανέλαβε επικεφαλής λιανικής τραπεζικής.

Το 2004 εντάχθηκε στο δυναμικό της Alpha Bank και ήταν αυτός που ανέλαβε την ενίσχυση της παρουσίας της τράπεζας στον ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα της τραπεζικής λιανικής. Εξελίχθηκε γρήγορα και το 2008 ανέλαβε γενικός διευθυντής ενώ το 2017, στο πλαίσιο της σημαντικής διοικητικής αναδόμησης της Alpha Bank, ορίστηκε αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!