Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Γιάννα-Αγγελοπούλου στον «Ε.Τ.»: Οι Έλληνες κερδίσαμε πιο σκληρές μάχες από την σημερινή
[Ελεύθερος Τύπος]: Γιάννα-Αγγελοπούλου στον «Ε.Τ.»: Οι Έλληνες κερδίσαμε πιο σκληρές μάχες από την σημερινή

[Ελεύθερος Τύπος]: Γιάννα-Αγγελοπούλου στον «Ε.Τ.»: Οι Έλληνες κερδίσαμε πιο σκληρές μάχες από την σημερινή

ΠΑΝΟΣ ΑΜΥΡΑΣ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΝΤΑΡΑΚΗ

Λιγότερο από δύο μήνες απέμειναν μέχρι να γυρίσει ο χρόνος και μαζί του η εθνική μας διάθεση. Υστερα από μια δύσκολη χρονιά για την Ελλάδα και τον πλανήτη, το 2021 πλησιάζει με την προσμονή και την ελπίδα της μεγάλης γιορτής: Την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση.

Η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» δουλεύει στο φουλ και, όπως όλα δείχνουν, το στοίχημα κερδήθηκε. Το μεγάλο δώρο των εθνικών μας γενεθλίων θα είναι αυτό που θα μείνει ως αναπτυξιακή παρακαταθήκη στις τοπικές κοινωνίες, για πάντα συνδεδεμένο με τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου, δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για την ανταπόκριση του κόσμου -δεν θα ξεχάσει ποτέ, όπως λέει, τους ανθρώπους στα Ψαρά, στο Καστελλόριζο, στην Κάσο και τον Αϊ-Στράτη- και αποκαλύπτει μερικά από τα σχέδια που θα υλοποιηθούν έπειτα από πρόταση των τοπικών κοινωνιών, όπως στην Αλεξανδρούπολη και το Ρέθυμνο. Ταυτόχρονα τονίζει πως, εκτός από τις εμβληματικές, κορυφαίες εκδηλώσεις όπως της 25ης Μαρτίου 2021 ή του διημέρου 20-21 Ιουνίου, θα ξεδιπλώνονται δράσεις με τη συμμετοχή των ομογενών μας και μεγάλων ιδρυμάτων του εξωτερικού από πέντε ηπείρους.

Ο διευθυντής και η αρχισυντάκτρια του «Ε.Τ.», Πάνος Αμυράς και Δέσποινα Κονταράκη, σε μία διαφορετική -λόγω πανδημίας- συνέντευξη με την πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!