Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: ΝΔ για Ψηφιακό Πράσινο Πιστοποιητικό: Η ελληνική ιδέα που υιοθέτησε η Ευρώπη
[Ελεύθερος Τύπος]: ΝΔ για Ψηφιακό Πράσινο Πιστοποιητικό: Η ελληνική ιδέα που υιοθέτησε η Ευρώπη

[Ελεύθερος Τύπος]: ΝΔ για Ψηφιακό Πράσινο Πιστοποιητικό: Η ελληνική ιδέα που υιοθέτησε η Ευρώπη

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις για την υλοποίηση του «Ψηφιακού Πράσινου Πιστοποιητικού» σε ευρωπαϊκό επίπεδο και πώς αυτό καθορίζει την επανεκκίνηση του τουρισμού στη χώρα μας αποτέλεσαν το αντικείμενο ψηφιακής συνάντησης εργασίας που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ με την ομάδα των Ευρωβουλευτών του κόμματος.

Ήταν η δεύτερη συνάντηση στο πλαίσιο αντίστοιχων εκδηλώσεων με τίτλο «Από τις Βρυξέλλες απευθείας στην Πειραιώς 62: Μαζί με τους ευρωβουλευτές μας κάνουμε zoom στην ατζέντα της Ευρώπης» που διεξάγονται με πρωτοβουλία του Γραμματέα του κόμματος Γιώργου Στεργίου.

Κεντρική ομιλήτρια αυτή τη φορά ήταν η Ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζεμπεργκ, μέλος της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού και της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Δικαιωμάτων των Γυναικών και Ισότητας των Φύλων.

Την εκδήλωση προλόγισε ο τέως Πρόεδρος του Κόμματος, επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ευρωβουλευτών της ΝΔ και Αντιπρόεδρος του ΕΛΚ Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο Γιώργος Στεργίου κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση υπογράμμισε ότι «με τη σωστή διαχείριση της πανδημίας από την έναρξή της, η Ελλάδα κατάφερε το 2020 να κερδίσει έδαφος στην παγκόσμια τουριστική αγορά. Η σημαντική αυτή παρακαταθήκη αποτελεί την καλύτερη αφετηρία για την ασφαλή επανεκκίνηση του τουρισμού φέτος». Τόνισε, επίσης, ότι «η πατρίδα μας, στη διαδικασία άρσης των περιορισμών, διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Η Ευρωπαϊκή Ένωση προχώρησε στην υιοθέτηση του Πράσινου Ψηφιακού Πιστοποιητικού μετά από πρόταση του Προέδρου μας και Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!