Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Ελεύθερος Τύπος]: Για αυτά τα τέσσερα ζώδια ο Ιούνιος θα είναι γεμάτο σεξ και έρωτα
[Ελεύθερος Τύπος]: Για αυτά τα τέσσερα ζώδια ο Ιούνιος θα είναι γεμάτο σεξ και έρωτα

[Ελεύθερος Τύπος]: Για αυτά τα τέσσερα ζώδια ο Ιούνιος θα είναι γεμάτο σεξ και έρωτα

Για αυτά τα τέσσερα ζώδια ο Ιούνιος θα είναι γεμάτο έρωτα και σεξ. Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις για το ποια είναι αυτά και το τι τους περιμένει.

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεση για ερωτικές περιπέτειες και διασκέδαση θα είναι έντονη αυτή την περίοδο και η συμπεριφορά σας θα είναι πιο ερωτική και πληθωρική απέναντι στους άλλους. Ο τρόπος που θα χειριστείτε τις καταστάσεις θα είναι επιφανειακός και θα αποφύγετε να δώσετε βαρύτητα και να εμβαθύνετε σε θέματα του παρελθόντος. Τα ταξίδια και οι κοντινές αποδράσεις θα σας βγάζουν από την ρουτίνα και θα σας χαρίζουν ένα χαρούμενο κλίμα. Ίσως, νιώσετε αναποφάσιστοι στις νέες ερωτικές σχέσεις και η αναζήτηση ενός εφήμερου συντρόφου μπορεί να σας περιπλέξει σε κρυφές καταστάσεις. Αφήστε τις εντάσεις πίσω και αδράξτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, αποφεύγοντας κάποιες φορές την μοιρολατρική συμπεριφορά. Η τάση να αναπτύξετε την ενεργητικότητα σας και να γίνετε πιο διαχυτικοί θα φέρει ένα ευχάριστο κλίμα, καθώς θα δώσετε την ευκαιρία στον σύντροφό σας να οργανώσετε κοινά πράγματα.

ΛΕΩΝ

Ο Ιούνιος θα ανανεώσει την ερωτική σας ζωή και θα κάνετε ριζικές αλλαγές, όπου αυτό χρειάζεται. Το ένστικτο και η διαίσθηση θα είναι το κλειδί σε νέα ξεκινήματα και θα έχετε το περιθώριο να εμβαθύνετε σε κρυμμένα συναισθήματα. Ο Ερμής θα ενισχύσει την επικοινωνία μεταξύ του συντρόφου σας και θα κρατήσετε μία πιο διπλωματική στάση σε θέματα που μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!