Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Ελεύθερος Τύπος]: Γεωργιάδης: Επίσκεψη στο εργοστάσιο της «PITSOS» στον Ρέντη – Μίλησε με απολυμένους που προσλαμβάνονται στην εταιρεία «Πυραμίς»
[Ελεύθερος Τύπος]: Γεωργιάδης: Επίσκεψη στο εργοστάσιο της «PITSOS» στον Ρέντη – Μίλησε με απολυμένους που προσλαμβάνονται στην εταιρεία «Πυραμίς»

[Ελεύθερος Τύπος]: Γεωργιάδης: Επίσκεψη στο εργοστάσιο της «PITSOS» στον Ρέντη – Μίλησε με απολυμένους που προσλαμβάνονται στην εταιρεία «Πυραμίς»

Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης συνοδευόμενος από τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Νίκο Παπαθανάση και τον Βουλευτή Β’ Πειραιά, κ. Δημήτρη Μαρκόπουλο, επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη (25/5/2021), τις εγκαταστάσεις της εταιρείας BSH στον Ρέντη όπου έδρευε το εργοστάσιο της «Pitsos», τον παραγωγικό εξοπλισμό και τα εργαστήρια έρευνας, ανάπτυξης και διαχείρισης ποιότητας του οποίου έχει συμφωνήσει με την BSH να εξαγοράσει η «Πυραμίς» Μεταλλουργία προσλαμβάνοντας απολυμένους εργαζόμενους του εργοστασίου.

Ο κ. Γεωργιάδης συναντήθηκε αρχικά με τον Managing Director και CEO της ΒSH, κ. Ιωάννη Γρατσώνη και τον Managing Director και CFO της εταιρείας, κ. Γιώργο Φενδάκη.

Ακολούθησε, παρουσία και του Δημάρχου Αγίου Ιωάννη Ρέντη, κ. Γιώργου Ιωακειμίδη, η συνάντησή του με τους απολυμένους εργαζόμενους στο εργοστάσιο που του εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους για την πρωτοβουλία και τις προσπάθειές του στο να διασωθούν οι θέσεις εργασίες τους.

Εκ μέρους του σωματείου της BSH, ο πρόεδρός του, κ. Χρήστος Αθανασιάδης απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων, την οποία, όπως είπε, ο κ. Γεωργιάδης θα έχει σε περίοπτη θέση στο γραφείο του.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης επισήμανε:

«Ήρθαμε σήμερα εδώ με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης τον κύριο Παπαθανάση και τον Βουλευτή Β’ Πειραιά, τον κύριο Μαρκόπουλο για να συναντήσουμε τους απολυμένους εργαζομένους από την «Pitsos» που με τη συμφωνία που πετύχαμε με την «Πυραμίδα» και την BSH, θα έχουν σύντομα δουλειά πάλι σε ένα νέο εργοστάσιο στη γραμμή παραγωγής της «Πυραμίδος».

Και γιορτάσαμε μαζί την επιτυχία που όλοι μαζί καταφέραμε γιατί αυτούς τους μήνες ήμαστε και εγώ και ο κύριος Παπαθανάσης, μετά την ενημέρωση και το ενδιαφέρον του κυρίου Μαρκόπουλου σε συνεχή επικοινωνία και επαφή μαζί τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!