Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Freedom Pass: Το 150άρι στην τσέπη και… βουρ για διακοπές
[Ελεύθερος Τύπος]: Freedom Pass: Το 150άρι στην τσέπη και… βουρ για διακοπές

[Ελεύθερος Τύπος]: Freedom Pass: Το 150άρι στην τσέπη και… βουρ για διακοπές

Γωγώ Κατσέλη

Πιστοποιητικό… ελευθερίας με μπόνους 150 ευρώ μπορούν πλέον να εκδώσουν οι νέοι ηλικίας 18-25 ετών που έχουν κάνει τη μια δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού, καθώς χθες τέθηκε σε λειτουργία η πλατφόρμα freedompass.gov.gr για την υποβολή αιτήσεων.

Έτσι, οι πολίτες που γεννήθηκαν από 1ης/1/1996 έως 31/12/2003 και έχουν ολοκληρώσει την πρώτη δόση του εμβολιασμού τους ή έχουν εμβολιαστεί πλήρως με το μονοδοσικό σκεύασμα της Johnson & Johnson δικαιούνται να αποκτήσουν και να χρησιμοποιήσουν την ψηφιακή προπληρωμένη χρεωστική κάρτα αξίας 150 ευρώ.

Τα βήματα

Η διαδικασία υποβολής της αίτησης είναι ιδιαίτερα απλή. Οι ενδιαφερόμενοι εισέρχονται στο freedompass.gov.gr χρησιμοποιώντας μόνο τους κωδικούς τους στο Taxisnet. Στη συνέχεια καταχωρίζουν και επιβεβαιώνουν τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου και τη διεύθυνση e-mail τους, και την επόμενη ημέρα θα λάβουν SMS και e-mail για την ενεργοποίηση της κάρτας και τις οδηγίες χρήσης της.

Σημειώνεται ότι όσοι δεν διαθέτουν κωδικούς Taxisnet μπορούν να ολοκληρώσουν αυτή τη διαδικασία στα ΚΕΠ.

Πεδίο… δράσης

Το freedom pass μπορεί να αξιοποιηθεί για αγορές εντός Ελλάδας σε επιχειρήσεις με το σήμα της MasterCard που δραστηριοποιούνται στους κλάδους του τουρισμού, πολιτισμού και μεταφορών. Η χρήση της μπορεί να αφορά σε μία ή περισσότερες πληρωμές, για μέρος ή για το σύνολο του ποσού για το προϊόν ή την υπηρεσία που επιθυμείτε να αποκτήσετε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!