Παρασκευή, 6 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Φολέγανδρος: Σε ποιο συμπέρασμα έχει καταλήξει ο ιατροδικαστής για τους μώλωπες της Γαρυφαλλιάς
[Ελεύθερος Τύπος]: Φολέγανδρος: Σε ποιο συμπέρασμα έχει καταλήξει ο ιατροδικαστής για τους μώλωπες της Γαρυφαλλιάς

[Ελεύθερος Τύπος]: Φολέγανδρος: Σε ποιο συμπέρασμα έχει καταλήξει ο ιατροδικαστής για τους μώλωπες της Γαρυφαλλιάς

Φολέγανδρος: Ο ιατροδικαστής που έχει αναλάβει την υπόθεση δολοφονίας της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο θεωρεί πως οι μώλωπες στο μάτι της κοπέλας προέκυψαν από γροθιά του δολοφόνου της, σύμφωνα με τον Alpha.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Alpha, ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας στην έκθεσή του αναφέρει πως στο πτώμα της άτυχης κοπέλας υπάρχουν τραύματα που δείχνουν, χωρίς καμία αμφιβολία, ότι ξυλοκοπήθηκε πριν πέσει στη θάλασσα. Ο ίδιος θεωρεί ότι οι μώλωπες στο μάτι της νεαρής γυναίκας είναι από το χέρι του 30χρονου, δηλαδή ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος έριξε γροθιά στο πρόσωπο της Γαρυφαλλιάς.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ο κ. Μπογιόκας αύριο θα αποδείξει αν ο κατηγορούμενος χτύπησε με τα χέρια του την κοπέλα πριν την ρίξει στα βράχια ή αν την έριξε στα βράχια και την χτυπούσε εκεί.

Για τους μώλωπες στο μάτι της Γαρυφαλλιάς ο ιατροδικαστής, όπως ανέφερε το κανάλι, θεωρεί πως προκλήθηκαν από γροθιά, ενώ θα λάβει και τις φωτογραφίες από το σημείο με τα βράχια προκειμένου να είναι σίγουρος για το πώς προκλήθηκαν και οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στην άτυχη κοπέλα.

Φολέγανδρος: Ψυχική νόσο θα επικαλεστεί ο 30χρονος

Την ίδια στιγμή ο συνήγορος υπεράσπισης του 30χρονου, Γιάννης Βλάχος, αναμένεται να υποστηρίξει ότι ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος πάσχει από σοβαρή ψυχική νόσο εδώ και πολύ καιρό, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!