Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Εταιρία πριμοδοτεί με 500 ευρώ εμβολιασμένους εργαζόμενους
[Ελεύθερος Τύπος]: Εταιρία πριμοδοτεί με 500 ευρώ εμβολιασμένους εργαζόμενους

[Ελεύθερος Τύπος]: Εταιρία πριμοδοτεί με 500 ευρώ εμβολιασμένους εργαζόμενους

ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Είναι μία από τις πιο δυναμικές βιομηχανίες και αποφάσισε να δώσει πριμ 500 ευρώ σε όποιον εργαζόμενό της έκανε ή θα κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού!

«Δεν προσπαθούμε να πείσουμε κανέναν να εμβολιαστεί. Ούτε να εξαγοράσουμε τους εργαζομένους. Θέλουμε απλά να επιβραβεύσουμε όλους εκείνους που προχωρούν στον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού, συντασσόμενοι με την κοινή λογική», είπε στον «Ε.Τ.» ο αντιπρόεδρος της Cosmos Aluminum, Γιάννης Καντώνιας.

Με έδρα τη Λάρισα, η βιομηχανία απασχολεί σήμερα 180 εργαζομένους. Από αυτούς οι 108 (ποσοστό 60%) έχουν πλήρως εμβολιαστεί ή έχουν κάνει την πρώτη δόση ή έχουν κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό. «Το υπόλοιπο 40%, δηλαδή 72 άτομα, θα λάβουν το bonus όταν και αν προχωρήσουν στον εμβολιασμό», πρόσθεσε ο κ. Καντώνιας. Ξεκαθάρισε πως πρόκειται για μία κίνηση επιβράβευσης εκείνων που αδιαμαρτύρητα, χωρίς φασαρία και χωρίς να περιμένουν κάποιο όφελος -πέραν της προστασίας της υγείας τους- προχώρησαν στον εμβολιασμό τους», πρόσθεσε.

Και καμπάνια

«Το μέτρο θα συνοδεύεται με εκτεταμένη καμπάνια σε μέσα επικοινωνίας, αλλά και στο εσωτερικό δίκτυο πληροφόρησης της εταιρίας με προτροπές και υποκινήσεις προς τους εργαζομένους να προβούν σε εμβολιασμό κατά του SARS-CoV-2… για το καλό όλων μας», υπογράμμισε.

Δεν είναι πρώτη φορά

Να σημειωθεί ότι η πρακτική του έκτακτου bonus δεν είναι ξένο στους εργαζομένους της Cosmos, καθώς η διοίκηση της εταιρίας πολλές φορές έχει χρησιμοποιήσει τον συγκεκριμένο τρόπο επιβράβευσης και παρακίνησης, όπως π.χ. πέρυσι για την προσαρμοστικότητα των εργαζομένων στα νέα μέτρα ασφαλείας μοίρασε έκτακτο bonus που έφτανε τις 2.000 ευρώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!