Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: ΕΤΑΔ: Η λίστα με τα 15 πωλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Άγονος ο διαγωνισμός για ακίνητο στο Σκαραμαγκά
[Ελεύθερος Τύπος]: ΕΤΑΔ: Η λίστα με τα 15 πωλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Άγονος ο διαγωνισμός για ακίνητο στο Σκαραμαγκά

[Ελεύθερος Τύπος]: ΕΤΑΔ: Η λίστα με τα 15 πωλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Άγονος ο διαγωνισμός για ακίνητο στο Σκαραμαγκά

ΧΑΡΗΣ ΝΤΙΓΡΙΝΤΑΚΗΣ

Το υψηλό τίμημα φαίνεται ότι αποθάρρυνε τους επενδυτές να συμμετάσχουν τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας στη διαγωνιστική διαδικασία της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου που αφορά στην πώληση του όμορου ακινήτου στα Ελληνικά Ναυπηγεία Α.Ε. (ΕΝΑΕ), ιδιοκτησίας της ΕΤΑΔ, συνολικού εμβαδού 332.137,34 τ.μ., στην περιοχή των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά.

Οπως σημειώνει στην ανακοίνωσή της η ΕΤΑΔ, με βάση και τις εξελίξεις στο όμορο ακίνητο της ΕΝΑΕ υπό ειδική διαχείριση, θα συνεκτιμήσει όλα τα δεδομένα και θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για τις επόμενες ενέργειές της πάντοτε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και τη βέλτιστη αξιοποίηση του ακινήτου της στο μεγαλύτερο ναυπηγείο της χώρας προς όφελος της ελληνικής οικονομίας.

Την ίδια ώρα, η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου προκηρύσσει ανοικτούς διαγωνισμούς με δικαίωμα αντιπροσφορών για την πώληση 15 αστικών ακινήτων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Η προθεσμία υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών συμμετοχής είναι η Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 14.00.

Τα προς πώληση ακίνητα (πληροφορίες για κάθε ακίνητο παρέχονται στον ιστότοπο www.e-publicrealestate.gr είναι τα παρακάτω:

* Αιγάλεω: Διαμέρισμα υπερυψωμένου ισογείου 51 τ.μ. σε διώροφο κτίριο, απέναντι από πάρκο-πλατεία, 1 χλμ. από το σταθμό μετρό Αιγάλεω, Γραμμή 3.

* Αιγάλεω: Διαμέρισμα 1ου ορόφου 51 τ.μ. σε διώροφο κτίριο, απέναντι από πάρκο-πλατεία, 1 χλμ. από το σταθμό μετρό Αιγάλεω, Γραμμή 3.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!