Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Εργασιακό νομοσχέδιο: «Ονομαστική για να εκτεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ»
[Ελεύθερος Τύπος]: Εργασιακό νομοσχέδιο: «Ονομαστική για να εκτεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ»

[Ελεύθερος Τύπος]: Εργασιακό νομοσχέδιο: «Ονομαστική για να εκτεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ»

Μέσα σε κλίμα έντονης αντιμαχίας ξεκίνησε η συζήτηση του εργασιακού νομοσχεδίου της κυβέρνησης στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή. Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, «σήκωσε το γάντι» και ξήλωσε τους μύθους με τους οποίους επιχειρεί εδώ και καιρό η αντιπολίτευση να δημιουργήσει… φαντάσματα και αντανακλαστικά αντίδρασης.

Στη «γωνία» ο ΣΥΡΙΖΑ, αντιμέτωπος με τα όσα προώθησε, διευκόλυνε και θέσπισε επί κυβερνήσεώς του, αλλά και με την προσπάθειά του να δικαιολογήσει ότι αρνείται προοδευτικές διατάξεις όπως η επέκταση των γονικών αδειών και για τους πατέρες εργαζομένους, η προστασία της εργασίας, η προστασία από εργατικά ατυχήματα ή η καταπολέμηση των διακρίσεων και της παρενόχλησης στην εργασία!

Ο κ. Χατζηδάκης εγκάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι έρχεται σήμερα αντιμέτωπος με τον εαυτό του και τον εξέθεσε προαναγγέλλοντας ότι η Κ.Ο. της Ν.Δ. θα προκαλέσει ονομαστική ψηφοφορία, προβλέποντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ στο τέλος θα φύγει για να μην αναγκαστεί να ψηφίσει τα 5/6 του νομοσχεδίου και φανεί ότι τελικά δεν ίσχυαν όσα έλεγε περί “γαλέρες και οδοστρωτήρων”».

Θετικές προβλέψεις

Ο υπουργός, απευθυνόμενος στους βουλευτές της αντιπολίτευσης, είπε ευθέως πως «είμαι πολύ περίεργος να δω, όταν φτάσει η ώρα της ονομαστικής ψηφοφορίας, με πόση οργή και αγανάκτηση θα καταψηφίσετε τις γονικές άδειες, όπου για πρώτη φορά προβλέπουμε ότι ο ΟΑΕΔ θα καλύπτει γονικές άδειες και σε μητέρες και σε πατεράδες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!