Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Ελεύθερος Τύπος]: Ερχεται το διαστημικό «Βig Βrother»: Πώς θα γίνετε υποψήφιος προς αποχώρηση από τον πλανήτη
[Ελεύθερος Τύπος]: Ερχεται το διαστημικό «Βig Βrother»: Πώς θα γίνετε υποψήφιος προς αποχώρηση από τον πλανήτη

[Ελεύθερος Τύπος]: Ερχεται το διαστημικό «Βig Βrother»: Πώς θα γίνετε υποψήφιος προς αποχώρηση από τον πλανήτη

Τι χρειάζεται για να γίνει κανείς αστροναύτης; Από ό,τι φαίνεται, όχι μόνο γνώσεις, πτυχία ή εμπειρία, απλώς τη συμμετοχή στο… διαστημικό «Big Brother »!

Οι ιθύνοντες του προγράμματος «Space Hero» και ολόκληρος ο κόσμος πρόκειται σύντομα να μάθουν μέσω του ριάλιτι σόου που θα αναδείξει έναν ερασιτέχνη αστροναύτη, ο οποίος μάλιστα θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την εξωγήινη εμπειρία μιας επίσκεψης στο Διάστημα για δέκα ημέρες.

Το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα που ήδη προετοιμάζεται -πιθανόν θα βγει στους τηλεοπτικούς δέκτες το 2023- θα ονομάζεται «Space Hero» (Διαστημικός Ηρωας) και θα παρακολουθεί τη ζωή και τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν οι διαγωνιζόμενοι στην προσπάθειά τους να γίνουν «αστροναύτες».

Οι θεατές θα μπορούν να ψηφίζουν τον αγαπημένο τους συμμετέχοντα, χαρίζοντάς του, τελικώς, τη νίκη με έπαθλο το ταξίδι στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Συγκεκριμένα, ο νικητής θα ταξιδέψει μαζί με αστροναύτες που θα πηγαίνουν στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, θα παραμείνει εκεί για δέκα ημέρες και θα επιστρέψει στη συνέχεια στη Γη. Τόσο το ταξίδι προς τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό όσο και αυτό της επιστροφής του θα καταγράφονται από κάμερες και θα προβάλλονται στους τηλεθεατές, ενώ το ίδιο θα συμβεί, φυσικά, και στη διάρκεια της παραμονής του στον σταθμό.

Το ριάλιτι σόου θα είναι παραγωγή της αμερικανικής εταιρίας Space Hero Inc και της Axiom Space, την οποία ίδρυσε ο πρώην διευθυντής της NASA για τη λειτουργία του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού, Μάικ Σαφρεντίνι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!