Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Επίθεση με βιτριόλι: «Θα είμαι στη δίκη χωρίς να φοβάμαι», λέει η Ιωάννα
[Ελεύθερος Τύπος]: Επίθεση με βιτριόλι: «Θα είμαι στη δίκη χωρίς να φοβάμαι», λέει η Ιωάννα

[Ελεύθερος Τύπος]: Επίθεση με βιτριόλι: «Θα είμαι στη δίκη χωρίς να φοβάμαι», λέει η Ιωάννα

Επίθεση με βιτριόλι: Για την παρουσία της στην επικείμενη δίκη της 36χρονης που της επιτέθηκε με βιτριόλι, μίλησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Η πίεση των ημερών είναι μεγάλη. Κάποιοι πολύ δικοί μου άνθρωποι με συμβουλεύουν να σκεφτώ ξανά την παρουσία μου στην εκδίκαση της υπόθεσης και να μην πιέσω τον εαυτό μου, φοβούμενοι ότι δεν θα μπορέσω να το διαχειριστώ» τόνισε σε δήλωσή της στο Mega.

«Όμως θέλω να είμαι εκεί. Χωρίς να ντρέπομαι και χωρίς να φοβάμαι. Γιατί τους φόβους μου επιλέγω πάντα να τους αντιμετωπίζω. Ελπίζω η αγκαλιά του κόσμου να μου δώσει το κουράγιο. Και ελπίζω στην παραδειγματική τιμωρία της δράστιδος για να μην βρεθεί ποτέ ξανά άλλος άνθρωπος στη θέση μου», κατέληξε.

Παράλληλα, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να δείξει για πρώτη φορά πώς πραγματικά ήταν το πρόσωπο και το κορμί της μετά το πρώτο χειρουργείο: «Σκοπός της ανάρτησης ήταν να εξηγήσω με τη δύναμη της εικόνας και όχι με λόγια, τις συνέπειες αυτής της επίθεσης στην υγεία μου, οι οποίες είναι μη αναστρέψιμες και που θα μου αφήσουν για πάντα μια μόνιμη αναπηρία και μια παραμόρφωση», είπε.

Επίθεση με βιτριόλι: Αντιδρά» το σώμα της Ιωάννας όσο πλησιάζει η δίκη

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η δίκη της δράστιδος η γιατρός της 34χρονης Ιωάννας μίλησε για την πορεία αποκατάστασης της υγείας της μετά την επίθεση με βιτριόλι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!