Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Επίθεση με βιτριόλι – Δικηγόρος Ιωάννας στον «Ε.Τ.»: «Θα υπάρξουν πολλές αποκαλύψεις»
[Ελεύθερος Τύπος]: Επίθεση με βιτριόλι – Δικηγόρος Ιωάννας στον «Ε.Τ.»: «Θα υπάρξουν πολλές αποκαλύψεις»

[Ελεύθερος Τύπος]: Επίθεση με βιτριόλι – Δικηγόρος Ιωάννας στον «Ε.Τ.»: «Θα υπάρξουν πολλές αποκαλύψεις»

ΣΟΦΙΑ ΣΠΙΓΓΟΥ

Επίθεση με βιτριόλι: Εντεκα ημέρες απομένουν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, όταν και θα ανέβει στο βήμα του μάρτυρα η Ιωάννα Παλιοσπύρου για να περιγράψει στην έδρα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου την επίθεση που βίωσε εκείνο το πρωινό του Μαΐου του 2020 και άλλαξε τη ζωή της μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Η Ιωάννα έχει δώσει υπόσχεση στον εαυτό της ότι θα βρίσκεται σε κάθε συνεδρίαση μέχρι η 36χρονη Εφη, που την περιέλουσε με βιτριόλι, να έρθει και να την αντιμετωπίσει. Η δικαστική αίθουσα είναι μικρή, όχι μόνο γιατί δεν επιτρέπει την παρουσία πολλών ανθρώπων στο ακροατήριο μιας τόσο σημαντικής δίκης, αλλά κυρίως είναι μικρή για την τεράστια αξιοπρέπεια της Ιωάννας και της οικογένειάς της, που στέκονται με τρόπο που σπάνια συναντάται σε οικογένειες που έχουν βιώσει αναίτια και ξαφνικά τόσο πόνο.

Ευχαριστίες

«Ευχαριστώ τον κόσμο για τη συμπαράστασή του. Ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσω να το ανταποδώσω», είπε μετά την πρώτη συνεδρίαση στον δικηγόρο της Νίκο Αλεξανδρή η Ιωάννα, που ήρθε αντιμέτωπη με δεκάδες κάμερες, φωτογράφους και δημοσιογράφους κατά την άφιξή της στο κτίριο. Η λευκή θεραπευτική μάσκα που φορά με σύσταση των γιατρών της και το λευκό καπέλο της έκρυψαν την πίεση που ένιωσε από την ξαφνική ορμή δεκάδων ανθρώπων γύρω της, που την περικύκλωσαν ασφυκτικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!