Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Επιλογή φρεγατών με κριτήριο το συμφέρον του Πολεμικού Ναυτικού
[Ελεύθερος Τύπος]: Επιλογή φρεγατών με κριτήριο το συμφέρον του Πολεμικού Ναυτικού

[Ελεύθερος Τύπος]: Επιλογή φρεγατών με κριτήριο το συμφέρον του Πολεμικού Ναυτικού

Γ.ΑΠ.

«Πολλές και ανανεούμενες προτάσεις υπάρχουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επιλογή των φρεγατών που θα ενισχύσουν το Πολεμικό Ναυτικό», τόνισε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Με παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας επανέλαβε πως η τελική απόφαση για τη σημαντική προμήθεια θα ληφθεί με μόνο κριτήριο το συμφέρον του Πολεμικού Ναυτικού και των Ενόπλων Δυνάμεων.

Απαντώντας στην κριτική του αρμόδιου τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Τσίπρα περί καθυστερήσεων, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος υπογράμμισε πως «δεν δέχεται κριτική από εκείνους που δεν αγόρασαν ούτε βίδα για τα εξοπλιστικά». «Ως προς τα εξοπλιστικά δεν θα δεχθούμε κριτική από αυτούς που δεν αγόρασαν ούτε βίδα. Η απόφαση για τις φρεγάτες έχει αργήσει δεκαετίες. Είναι μια δύσκολη απόφαση και δεν χάθηκε ο κόσμος να πάρουμε λίγες ημέρες ακόμα για να κάνουμε τη σωστή επιλογή με μόνο κριτήριο το συμφέρον και τις ανάγκες του Πολεμικού μας Ναυτικού. Λίγο θα περιμένετε ακόμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης, στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Αντώνη Μυλωνάκη, ο οποίος υποστήριξε ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει καταλήξει στην αμερικανική πρόταση, είπε: «Θα περιμένετε, δεν θα προεξοφλείτε τίποτα και δεν θα σπεκουλάρετε. Εχουμε πολλές και ανανεούμενες προτάσεις».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!