Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Η επιλεκτική μνήμη του εκθέτει τον ΣΥΡΙΖΑ
[Ελεύθερος Τύπος]: Η επιλεκτική μνήμη του εκθέτει τον ΣΥΡΙΖΑ

[Ελεύθερος Τύπος]: Η επιλεκτική μνήμη του εκθέτει τον ΣΥΡΙΖΑ

Εκθετος, για άλλη μία φορά, μένει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τη σύλληψη του χρυσαυγίτη – νεοναζί Χρήστου Παππά. Οχι τόσο για την αντίδρασή του, που επιβεβαιώνει την απόσταση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την πραγματικότητα και την αμηχανία του κάθε φορά που συμβαίνει κάτι θετικό στη χώρα, αλλά κυρίως για τα όσα έλεγε καθ’ όλο το τελευταίο διάστημα για το θέμα.

Με τη σύλληψη Παππά κατέρρευσαν και μάλιστα με… γδούπο οι θεωρίες συνωμοσίας και τα υπονοούμενα -που μεταξύ άλλων είχαν αφήσει και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής- ότι η μη σύλληψή του ήταν προϊόν κάποιας υπόγειας συμφωνίας με τις Αρχές, προνομιακής μεταχείρισης κ.λπ.

Υπαινιγμοί

Είναι δε ανάξια σχολιασμού η τοποθέτηση του Νάσου Ηλιόπουλου, του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ότι «αξίζουν συγχαρητήρια στο αντιφασιστικό κίνημα και σε κάθε δημοκρατικό πολίτη που δεν επέτρεψε όλο αυτό το διάστημα να ξεχαστεί ο Χρήστος Παππάς», που επί της ουσίας δείχνει ότι όχι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται να δεχθεί το αυτονόητο, αλλά προσπαθεί να ισχυριστεί πως δεν υπήρχε βούληση της κυβέρνησης και των Αρχών να συλλάβουν τον νεοναζί Παππά και το έκαναν δήθεν κάτω από την πίεση των φωνών στις διαδηλώσεις. Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή ή στα μικρόφωνα των ραδιοφώνων υπαινίσσονταν με ειρωνική φωνή -αυτή τη φωνή του ημιμαθούς που θέλει να δείχνει ότι γνωρίζει τα πάντα- ότι δήθεν ο Παππάς είχε στοιχεία σε βάρος πολιτικών και αστυνομικών που καθιστούσαν αδύνατη τη σύλληψή του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!