Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Επιλέγοντας το σωστό μέγεθος στήθους
[Ελεύθερος Τύπος]: Επιλέγοντας το σωστό μέγεθος στήθους

[Ελεύθερος Τύπος]: Επιλέγοντας το σωστό μέγεθος στήθους

3 στις 10 γυναίκες μετανιώνουν για το στήθος που διάλεξαν

Ποια κριτήρια ορίζουν αυτό που ονομάζουμε σωστό στήθος; Το εξής ένα: το σεξ! Ένα πλούσιο γυναικείο μπούστο είναι ικανό να προσελκύσει, κατά 64%, το βλέμμα των ανδρών, καθώς παραπέμπει, κατά κύριο λόγο, στο σεξ, έδειξε πρόσφατη μελέτη. Ίσως γι’ αυτό πολλές γυναίκες φτάνουν στα όρια της υπερβολής όταν αποφασίζουν να μεγαλώσουν το στήθος τους.

Από χειρουργείο σε χειρουργείο

Σε μια πρόσφατη μελέτη από 1350 επεμβάσεις αύξησης του στήθους στις Η.Π.Α, φάνηκε ότι η πλειονότητα των γυναικών (66%) ήταν ευχαριστημένες με το μέγεθος των ενθεμάτων σιλικόνης που είχαν επιλέξει. Υπήρχε, όμως, και ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό του 34% των γυναικών, που δήλωσαν ότι είχαν μετανιώσει για την επιλογή τους και ότι ήθελαν να ξαναμπούν στο χειρουργείο για να αλλάξουν το μέγεθος των προθέσεων. Το παράδοξο ήταν ότι ελάχιστες γυναίκες ζήτησαν μικρότερες προθέσεις. Οι περισσότερες ζήτησαν ένα με δυο νούμερα μεγαλύτερες από τις αρχικές. Όμως, τα πολύ μεγάλα ενθέματα σιλικόνης μπορεί να δημιουργήσουν μια δυσανάλογη εικόνα του στήθους με το υπόλοιπο σώμα.

Πώς ορίζεται το σωστό μέγεθος στήθους

Αν και υπάρχει πληθώρα διαφορετικών μεθόδων για να διαλέξει μια γυναίκα το μέγεθος του ενθέματος, εντούτοις οι περισσότεροι πλαστικοί χειρουργοί συμφωνούμε ότι η διάμετρος της βάσης του μαστού είναι το κλειδί της μέτρησης που καθορίζει την επιλογή του μεγέθους του ενθέματος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!