Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Ελεύθερος Τύπος]: Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών: Ανυπόστατοι οι ισχυρισμοί Πάνου Λασκαρίδη
[Ελεύθερος Τύπος]: Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών: Ανυπόστατοι οι ισχυρισμοί Πάνου Λασκαρίδη

[Ελεύθερος Τύπος]: Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών: Ανυπόστατοι οι ισχυρισμοί Πάνου Λασκαρίδη

Έντονη ήταν η αντίδραση του Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ) στην επιστολή παραίτησης του εφοπλιστή Πάνου Λασκαρίδη από το ο οποίος νωρίτερα είχε αφήσει αιχμές για «προσπάθεια δολοφορλοφονίας χαρακτήρα», από ορισμένους εντός της Ένωσης.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών, σε καθολική σύνθεση, έκρινε ομόφωνα αποδεκτή την παραίτηση του κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη από μέλος του, καθώς και ευρύτερα από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, απορρίπτοντας ολοσχερώς τους ανυπόστατους και προκλητικούς ισχυρισμούς του.

Εξέφρασε επίσης την έντονη απογοήτευση και αποδοκιμασία του για το γεγονός ότι αρνείται να παραδεχθεί πως η παραίτησή του οφείλεται προδήλως στην πρωτοφανή κατάσταση που ο ίδιος προκάλεσε με τις δηλώσεις του που ήρθαν στη δημοσιότητα. Επιπροσθέτως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕΕ επικρότησε ομόφωνα τους χειρισμούς του ατυχούς αυτού θέματος από τον Πρόεδρο και το Προεδρείο, επαναλαμβάνοντας για ακόμα μία φορά την απόλυτη στήριξη και αμέριστη συμπαράσταση σε αυτούς, και καταλήγοντας ότι η ΕΕΕ παραμένει ενωμένη στη συνέχιση του έργου της, κοντά στην Πολιτεία και την κοινωνία».

Η παραίτηση Λασκαρίδη έρχεται περίπου δύο εβδομάδες μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσαν δηλώσεις του στο πλαίσιο τηλεοπτικής συνέντευξης, στην οποία ο εφοπλιστής εμφανίστηκε να μιλάει με ιδιαίτερα απαξιωτικό τόνο και λεξιλόγιο για τις σχέσεις της ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας με την ελληνική κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, γεγονός που οδήγησε την Ενωση Ελλήνων Εφοπλιστών να αποδοκιμάσει τις τοποθετήσεις αυτές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!