Τρίτη, 20 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: «Ένιωθα ότι τελειώνω»: Η κατάθεση του αστυνομικού που δέχτηκε επίθεση στη Νέα Σμύρνη
[Ελεύθερος Τύπος]: «Ένιωθα ότι τελειώνω»: Η κατάθεση του αστυνομικού που δέχτηκε επίθεση στη Νέα Σμύρνη

[Ελεύθερος Τύπος]: «Ένιωθα ότι τελειώνω»: Η κατάθεση του αστυνομικού που δέχτηκε επίθεση στη Νέα Σμύρνη

Στις δραματικές στιγμές που έζησε όταν δέχτηκε επίθεση στη Νέα Σμύρνη αναφέρθηκε στην κατάθεσή του ενώπιον της ανακρίτριας ο 28χρονος ειδικός φρουρός.

«Εκείνη τη στιγμή ένιωθα ότι τελειώνω, ότι φθάνει το τέλος μου, ότι το πλήθος δεν θα σταματήσει να με χτυπάει μέχρι να με δει να πεθαίνω» φέρεται να είπε ο νεαρός, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση ότι το πλήθος που τον ξυλοκοπούσε μείωσε τα χτυπήματα σε βάρος του επειδή έχασε τις αισθήσεις του και «νόμιζε ότι είχα πεθάνει».

«Νιώθω ότι έγινε ένα θαύμα που ζω» εμφανίζεται να λέει ο νεαρός που όπως εξήγησε προσπαθεί πλέον να ανακάμψει ψυχολογικά και σωματικά.

«Εκείνη τη στιγμή προτεραιότητα είχε η προστασία της ζωής μου και του όπλου μου για να μη συμβεί κάτι χειρότερο εάν το έπαιρναν» υποστήριξε ο μάρτυρας και περιέγραψε πως βίωσε την στιγμή που κάποιος τον έριξε από τη μηχανή.

«Αισθάνθηκα από πίσω μου κάποιον να ορμάει επάνω μου, να με πιάνει από το λαιμό και ρίχνοντάς με κάτω να μου τραβάει το κράνος με το χέρι του προκειμένου να βγει. Το κράνος όντως βγήκε παρόλο που ήταν ασφαλισμένο στο λαιμό μου. Όσο βρισκόμουν στο έδαφος αισθάνθηκα αρχικά ένα λάκτισμα επάνω μου και στη συνέχεια ένα καταιγισμό χτυπημάτων από πλήθος ατόμων που όρμησαν επάνω μου, τα οποία στόχευαν κατευθείαν στο κεφάλι, φωνάζοντας παράλληλα «σκοτώστε τον, πάρτε του το όπλο», «θα πεθάνεις κ@@@μπατσε». Εγώ προσπάθησα να προστατέψω το όπλο μου γιατ αισθανόμουν να το τραβάνε από τη θήκη μου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!