Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Ελεύθερος Τύπος]: Εμβόλιο Pfizer: Influencers καταγγέλλουν ότι τους έδωσαν χιλιάδες ευρώ, για να το συκοφαντήσουν
[Ελεύθερος Τύπος]: Εμβόλιο Pfizer: Influencers καταγγέλλουν ότι τους έδωσαν χιλιάδες ευρώ, για να το συκοφαντήσουν

[Ελεύθερος Τύπος]: Εμβόλιο Pfizer: Influencers καταγγέλλουν ότι τους έδωσαν χιλιάδες ευρώ, για να το συκοφαντήσουν

Να δυσφημήσουν το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech , με μεγάλο οικονομικό αντάλλαγμα, ζήτησαν άγνωστοι, κατά πάσα πιθανότητα ρωσικές υπηρεσίες, από χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε Γαλλία και Γερμανία με μεγάλη κοινωνική επιρροή (influencers), κυρίως στον τομέα της Ιατρικής και των επιστημών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail », μία ψεύτικη λονδρέζικη διαφημιστική εταιρεία υπό την διεύθυνση Ρώσων, κρύβεται πίσω από την προσπάθεια σπίλωσης του εμβολίου του αμερικανικού κολοσσού και της γερμανικής εταιρείας βιοτεχνολογίας, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα αρνητικό κλίμα για το ενέσιμο σκεύασμα της Pfizer κατά της νόσου Covid-19.

Ειδικότερα, οι χρήστες των μέσων καταγγέλλουν ότι η «εταιρεία δημοσίων σχέσεων» Fazze, με έδρα το Λονδίνο και σαφείς διασυνδέσεις με τη Ρωσία, τους προέτρεψε να δημοσιοποιήσουν ότι το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech έχει προκαλέσει χιλιάδες θανάτους και κυρίως να πουν ότι η θνησιμότητα όσων εμβολιάστηκαν με αυτό είναι τριπλάσια από των εμβολιασμένων με το σκεύασμα της AstraZeneca.

Ηδη, η εταιρεία – φάντασμα κατέβασε την ιστοσελίδα της και έκανε «ιδιωτικό» τον λογαριασμό της στο Instagram. Για να πείσει τους influencers, η Fazze τους προσέφερε τη δυνατότητα να γίνουν εταίροι κάποιου «πελάτη» με τεράστια οικονομική επιφάνεια, ο οποίος επιθυμούσε να διατηρήσει την ανωνυμία του. Βασικός όρος της συμφωνίας ήταν η απόλυτη εχεμύθεια για τη συναλλαγή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!