Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Εκτακτο: Κορωνοϊός – Γιαννιτσά: Διέκοψε τη λειτουργία της η κονσερβοποιία – Δεκάδες τα κρούσματα
[Ελεύθερος Τύπος]: Εκτακτο: Κορωνοϊός – Γιαννιτσά: Διέκοψε τη λειτουργία της η κονσερβοποιία – Δεκάδες τα κρούσματα

[Ελεύθερος Τύπος]: Εκτακτο: Κορωνοϊός – Γιαννιτσά: Διέκοψε τη λειτουργία της η κονσερβοποιία – Δεκάδες τα κρούσματα

Διέκοψε προσωρινά τη λειτουργία της η κονσερβοποιία στα Γιαννιτσά, καθώς εντοπίστηκαν δεκάδες κρούσματα του κορωνοϊού.

Η εταιρεία στην ανακοίνωσή της κάνει λόγο για 11 κρούσματα, ωστόσο, η ΕΡΤ αναφέρει ότι έχον καταγραφεί 46 περιπτώσεις του Covid-19.

«Η εταιρεία, η οποία σημειωτέον τηρούσε όλα τα νόμιμα μέτρα για την προστασία από τον Covid-19, μόλις ενημερώθηκε για την ύπαρξη κρουσμάτων σε 11 εργαζομένους της περιοχής Κιλκίς, έλαβε άμεσα όλα τα νόμιμα μέτρα, ενημερώνοντας τις συναρμόδιες υπηρεσίες, αλλά και επιπλέον άμεσα μέτρα με δικά μας έξοδα, και μέχρι νεωτέρας, διέκοψε την λειτουργία της, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και του προσωπικού της», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Δεκάδες κρούσματα

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, θετικοί στον κορωνοϊό είναι 46 εργαζόμενοι σε μονάδα επεξεργασίας και κονσερβοποίησης φρούτων, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα και των υπολοίπων εργαζομένων, καθώς την δεδομένη χρονική στιγμή που εντοπίστηκαν τα πρώτα κρούσματα στο εργοστάσιο απασχολούνταν 150 άτομα.

Οι περισσότεροι από τους εργαζόμενους ήταν εποχικοί που μετακινούνται μαζικά με λεωφορεία στους νομούς Κιλκίς, Ημαθίας, Πιερίας και Θεσσαλονίκης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!