Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Ελεύθερος Τύπος]: Εκλογές στις ΗΠΑ: Όλα όσα έγιναν μπροστά και πίσω από τις κάμερες στο επεισοδιακό ντιμπέιτ Τραμπ-Μπάιντεν
[Ελεύθερος Τύπος]: Εκλογές στις ΗΠΑ: Όλα όσα έγιναν μπροστά και πίσω από τις κάμερες στο επεισοδιακό ντιμπέιτ Τραμπ-Μπάιντεν

[Ελεύθερος Τύπος]: Εκλογές στις ΗΠΑ: Όλα όσα έγιναν μπροστά και πίσω από τις κάμερες στο επεισοδιακό ντιμπέιτ Τραμπ-Μπάιντεν

Πλήρως χαώδες και γεμάτο προσωπικές προσβολές που εκτοξεύονταν εκατέρωθεν αποδείχθηκε το χθεσινό debate ανάμεσα σε Τραμπ και Μπάιντεν, με τον Τραμπ να κλείνει αμφισβητώντας και την ίδια την αξιοπιστία των επικείμενων εκλογών του Νοεμβρίου, εκφράζοντας την πιθανότητα μη αποδοχής του εκλογικού αποτελέσματος από μεριάς του.

Το 90λεπτο debate παρακολουθήθηκε μετά δυσκολίας από τους τηλεθεατές, καθώς κυρίως ο νυν Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διέκοπτε συνεχώς τον αντίπαλό του, συχνά θίγοντας και την ίδια την οικογένεια του Μπάιντεν.

Συνολικά ο Τραμπ διέκοψε τον Μπάιντεν πάνω από 70 φορές, με αποκορύφωμα μια έντονη λογομαχία σχετικά με την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, η οποία κατέληξε με τον Μπάιντεν να ζητάει από τον Τραμπ να «το βουλώσει έστω για ένα λεπτό».

Όταν ο συντονιστής του debate, Κρις Γουάλας, υποσχέθηκε στον Μπάιντεν «δύο λεπτά χωρίς καμιά διακοπή», ο Μπάιντεν δήλωσε ότι η προεδρία του Τραμπ κατέστησε τη χώρα «φτωχότερη, ασθενέστερη, βιαιότερη και ακραία διχασμένη».

«Όταν ήμουν Αντιπρόεδρος, είχαμε να διαχειριστούμε μια ύφεση. Μου ζητήθηκε να την διορθώσω. Στον Τραμπ αφήσαμε μια οικονομία σε άνθιση και την ύφεση την προκάλεσε αυτός. Όσον αφορά το ποιος είναι λιγότερο ισχυρός, όσο ήμουν Αντιπρόεδρος είχα ξεκαθαρίσει στον Πούτιν ότι δεν θα ανεχόμουν το οτιδήποτε, είχα έρθει ανοιχτά σε ρήξη μαζί του. Ο Τραμπ είναι το κουταβάκι του Πούτιν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!