Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Ελεύθερος Τύπος]: «Έχω κάνει πέντε εκτρώσεις»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαρίας Ιωαννίδου
[Ελεύθερος Τύπος]: «Έχω κάνει πέντε εκτρώσεις»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαρίας Ιωαννίδου

[Ελεύθερος Τύπος]: «Έχω κάνει πέντε εκτρώσεις»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαρίας Ιωαννίδου

Μια αφοπλιστικά ειλικρινής συνέντευξη έδωσε η Μαρία Ιωαννίδου.


«Πενθώ κανονικά που ακυρώθηκε η παράσταση γιατί είναι από τις ακριβές. Αυτό σημαίνει ανεργία. Δεν ξέρω ούτε να πλέκω ούτε να κεντάω, υποφέρω στο σπίτι μου. Τι να κάνω; Να χορεύω μόνη μου; Να με βλέπει ο σκύλος μου; Μου έχει πει ο κόσμος ότι θέλει να με βλέπει συνέχεια στην τηλεόραση. Θα δεχόμουν πρόταση για κριτής στο J2US, αλλά δεν υπάρχει αξιοκρατία όπως παλιά. Η Ζωζώ θα είναι πολύ καλή», είπε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου μιλώντας για τα επαγγελματικά της.

«Έχω απωθημένο τον Φρέντυ Γερμανό. Φυσικά τώρα έχω τον Δημήτρη, να ‘ναι καλά, τον αρραβωνιαστικό μου, όπως τον λέω. Αλλά ο Φρέντυ ήταν κάτι διαφορετικό. Μου έχει λείψει πάρα πολύ από τη ζωή μου ένα παιδί. Ήταν τεράστιο λάθος που δεν έκανα ένα παιδί. Θα μπορούσα να έχω κάνει και παιδί και καριέρα. Η δουλειά μου ήταν ο λόγος που δεν έκανα παιδί. Έχω κάνει πέντε εκτρώσεις. Έμενα έγκυος κι έλεγα… την επόμενη σεζόν, κάτσε να κάνω μια εκτρωσούλα τώρα γιατί μου έτυχε μια πολύ σημαντική πρόταση… Αν είναι δυνατόν! Προσπαθήσαμε με τον Γερμανάκο με εξωσωματική και εκεί που πέτυχε, αρρώστησε…Δεν θέλει και η Ναταλία να κάνει ένα παιδί κι έτσι δεν συνεχίζεται το όνομα και η ιστορία», είπε η Μαρία Ιωαννίδου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!