Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Δολοφονία Καραϊβάζ: Ψάχνουν… ίχνη σε 7 «συμβόλαια θανάτου»
[Ελεύθερος Τύπος]: Δολοφονία Καραϊβάζ: Ψάχνουν… ίχνη σε 7 «συμβόλαια θανάτου»

[Ελεύθερος Τύπος]: Δολοφονία Καραϊβάζ: Ψάχνουν… ίχνη σε 7 «συμβόλαια θανάτου»

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ

Δολοφονία Καραϊβάζ: Ο συνταξιούχος ΕΚΑΜίτης στην Παλλήνη, ο φερόμενος «ταμίας» του συνδικάτου του εγκλήματος στο Χαϊδάρι, ο «Σαγόνιας» ή «Σατανάς» στα Βριλήσσια, ο «Σαμπρέλας-Νταίζυ-Καράφλας» στο Π. Φάληρο, η «Bella Mafia» στην Κηφισιά, ο «Ζαμπόν» στην Ακτή Κονδύλη, ο «Θαμνάκιας-Μεγάλος ή Τρελός» στη Βούλα.

Πέντε «συμβόλαια θανάτου», από τα δεκαεννιά της τελευταίας τριετίας και δύο από τα έξι που δεν… πέτυχαν, ανάμεσα σε μέλη της GREEK MAFIA, έχουν συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των στελεχών του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, αναζητώντας λύση στον γρίφο των «εντολέων» της ακατανόητης δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ. Ο δημοσιογράφος είχε ασχοληθεί με την κάθε υπόθεση ξεχωριστά αλλά και συνολικά με τα τεκταινόμενα στο οργανωμένο έγκλημα και τις αστυνομικές, επιχειρηματικές, πολιτικές, ακόμη και εκκλησιαστικές διαπλοκές του.

Συνδετικοί κρίκοι

Ανάμεσα σε αυτές τις υποθέσεις, οι αρμόδιοι αξιωματικοί εξετάζουν επαφές, επικοινωνίες, ρεπορτάζ, άρθρα του, τα οποία θα μπορούσαν να δημιουργήσουν εκδικητικές τριβές, σε τέτοιο βαθμό, που στο αδίστακτο μυαλό κάποιων θα μπορούσαν να είναι αιτία για την εξόντωσή του. Οι αστυνομικοί αναζητούν συνδετικούς κρίκους, όπως σχέσεις θυμάτων, ανταγωνιστές, κίνητρα, ύποπτους «εντολείς» και εκτελεστές, που θα μπορούσαν να ενέχονται με οποιονδήποτε τρόπο στην επιλογή δολοφονίας ενός τόσο αναβαθμισμένου στόχου για τις προδιαγραφές της GREEK MAFIA, παρότι στο παρελθόν είχε στοχεύσει στη δολοφονία δικαστικής λειτουργού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!