Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Δείτε live το μήνυμα Μητσοτάκη: Ανακοινώνει νέα μέτρα για τον κορωνοϊό
[Ελεύθερος Τύπος]: Δείτε live το μήνυμα Μητσοτάκη: Ανακοινώνει νέα μέτρα για τον κορωνοϊό

[Ελεύθερος Τύπος]: Δείτε live το μήνυμα Μητσοτάκη: Ανακοινώνει νέα μέτρα για τον κορωνοϊό

Σε νέα δραστικά μέτρα προχωρά η κυβέρνηση με στόχο την μείωση της διασποράς του κορωνοϊού που καταρρίπτει το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο.

Αυτήν την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνει μήνυμα προς τον Ελληνικό λαό όσον αφορά την ενίσχυση των μέτρων στήριξης της εργασίας, επιπλέον αυτών που ήδη ισχύουν οριζόντια για όλους του κλάδους της οικονομίας, συμπεριλαμβανομένων και των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών και μέσων ενημέρωσης.

Οι εξελίξεις στο μέτωπο της υγειονομικής κρίσης δρομολογούν, όπως είναι επόμενο, νέες, σκληρές παρεμβάσεις της πολιτείας, με κάποια από τα πρόσθετα μέτρα να ανακοινώνονται σήμερα από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ήταν να απευθύνει τηλεοπτικό μήνυμα προς τον ελληνικό λαό χθες 30/10, ωστόσο, ο φονικός σεισμός στη Σάμο έφερε καθυστέρηση την ανακοίνωση των νέων μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρωθυπουργός θα ανακοινώσει το κλείσιμο της εστίασης.

Δείτε live

Αμέσως μετά το μήνυμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους πολίτες θα γίνει ενημέρωση on camera από τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταικουρα για τα οικονομικά μέτρα στήριξης και αμεσως μετα θα πραγματοποιηθεί και τηλεδιάσκεψη ενημέρωσης των οικονομικών συντακτών από τον κ. Σταικούρα, τον Υπουργό Εργασιας Γιάννη Βρούτση, αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θόδωρο Σκυλακάκη, τον Γενικό Γραμματεα Δημοσιονομικής Πολιτικής Θάνο Πετραλιά και την Γενική Γραμματέα Εργασίας Άννα Στρατινάκη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!