Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Ελεύθερος Τύπος]: Δημοσκόπηση CNN: 6 στους 10 τηλεθεατές υπέρ του Μπάιντεν
[Ελεύθερος Τύπος]: Δημοσκόπηση CNN: 6 στους 10 τηλεθεατές υπέρ του Μπάιντεν

[Ελεύθερος Τύπος]: Δημοσκόπηση CNN: 6 στους 10 τηλεθεατές υπέρ του Μπάιντεν

Έξι στους δέκα ψηφοφόρους δήλωσαν ότι θεωρούν τον Τζο Μπάιντεν νικητή του μεγάλου debate της Τρίτης, ενώ μόλις το 28% θεωρεί ότι καλύτερα τα πήγε ο Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της SRSS για λογαριασμό του CNN.

Σε συνεντεύξεις με τους ίδιους τηλεθεατές πριν την έναρξη του debate, το 56% είχε δηλώσει ότι περίμενε να τα πάει καλύτερα ο Μπάιντεν, ενώ το 43% είχε πιο μεγάλες προσδοκίες για τον Τραμπ.

Επιπλέον, το 65% βρήκε τις απαντήσεις του Μπάιντεν ειλικρινέστερες σε σχέση με του Τραμπ, ο οποίος έπεισε ένα 29% των ψηφοφόρων.

Το 69% θεώρησε ότι οι προσωπικές επιθέσεις του Μπάιντεν εναντίον του Τραμπ ήταν δικαιολογημένες, με μόλις ένα 32% να τάσσεται υπέρ του Τραμπ και των δικών του επιθέσεων στον αντίπαλό του.

Οι τηλεθεατές που παρακολούθησαν το debate φάνηκε να ήταν περισσότερο κομματικοποιημένοι από το σύνολο των Αμερικανών ψηφοφόρων, καθώς μόνο ένα 36% τους δήλωσε ότι δεν μεροληπτεί υπέρ κάποιας παράταξης, ενώ, όσον αφορά τους ψηφοφόρους στις ΗΠΑ γενικότερα, αμερόληπτο δηλώνει ένα 40%.

Διαβάστε επίσης: Διασταυρώσαν τα ξίφη τους Τραμπ – Μπάιντεν: Εντάσεις και βαριά λόγια στο πρώτο προεδρικό debate

Ακόμη, το ποσοστό των Δημοκρατικών που παρακολούθησαν το debate ήταν μεγαλύτερο από το ποσοστό των Δημοκρατικών ψηφοφόρων στις εκλογές.

Συγκεκριμένα, το 39% των θεατών δήλωσαν Δημοκρατικοί, έναντι ενός 25% υποστηρικτών των Ρεπουμπλικανών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!