Τρίτη, 3 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Δημήτρης Λιγνάδης: Διαφωνία ανακρίτριας – εισαγγελέα για τη δεύτερη προφυλάκιση
[Ελεύθερος Τύπος]: Δημήτρης Λιγνάδης: Διαφωνία  ανακρίτριας – εισαγγελέα για τη δεύτερη προφυλάκιση

[Ελεύθερος Τύπος]: Δημήτρης Λιγνάδης: Διαφωνία ανακρίτριας – εισαγγελέα για τη δεύτερη προφυλάκιση

Δημήτρης Λιγνάδης: Διαφωνία σχετικά με το εάν μπορεί να επιβληθεί δεύτερη προφυλάκιση σε βάρος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη ανέκυψε μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Η ανακρίτρια που χειρίζεται το σύνολο των καταγγελιών σεξουαλικής κακοποίησης είχε την άποψη ότι η τελευταία ποινική δίωξη σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη αφορά στην ίδια υπόθεση και κατά συνέπεια δεν χωρεί δεύτερη προφυλάκιση.

Αντίθετα, ο αρμόδιος εισαγγελέας έκρινε ότι πρόκειται για διαφορετικές υποθέσεις και ζήτησε να εκδοθεί νέο ένταλμα προσωρινής κράτησης.

Πλέον τη διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα καλείται να άρει εντός τριών ημερών το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Να βγει με βραχιολάκι θέλει ο Δημήτρης Λιγνάδης

Για ψευδείς καταθέσεις σε βάρος του κάνει λόγο ο Δημήτρης Λιγνάδης ο οποίος ζητά να αφεθεί ελεύθερος με βραχιολάκι και δικά του έξοδα.

«Πριν ακόμη αναφερθώ σε κάθε μία περίπτωση ξεχωριστά και αντικρούσω τις ψευδείς σε βάρος μου κατηγορίες θα πρέπει να επισημάνω ότι μετά την απολογία μου 25 Φεβρουαρίου 2021, κατά την οποίαν έδειξα το ψεύδος των ισχυρισμών των φερόμενων βιασθέντων από εμένα, προβάλλοντας ισχυρά και ακλόνητα άλλοθι, ακολούθησε ένας μαραθώνιος καταθέσεων το φερόμενων θυμάτων και των προταθέντων από εκείνους μαρτύρων, στην προσπάθειά τους να επαναπροσδιορίσουν χρονικά τους υποτιθέμενους βιασμούς τους, καθώς απεδείχθη περίτρανα ότι δεν μπορούσαν να είχαν λάβει χώρα τότε που είχαν αναφέρει» αναφέρει, μιλώντας για τις δυο προηγούμενες υποθέσεις για τις οποίες κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!