Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Ελεύθερος Τύπος]: Δίκη Τζολί-Πιτ: Μετά από 5 χρόνια, ο δικαστής απεφάνθη
[Ελεύθερος Τύπος]: Δίκη Τζολί-Πιτ: Μετά από 5 χρόνια, ο δικαστής απεφάνθη

[Ελεύθερος Τύπος]: Δίκη Τζολί-Πιτ: Μετά από 5 χρόνια, ο δικαστής απεφάνθη

Τέλος στην πολύκροτη δίκη, που ξεκίνησε το 2016, βάζει η απόφαση του δικαστή που παραχωρεί στους Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί την κοινή επιμέλεια των παιδιών τους.

Από το 2016, οπότε και η Τζολί κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου της από τον Πιτ, το ζευγάρι βρισκόταν σε αντιπαράθεση για το ποιος θα έχει την επιμέλεια των 6 παιδιών- με το ένα από αυτά, τον 19χρονο Μάντοξ, να εξαιρείται πλέον από την δικαστική απόφαση, λόγω της ηλικίας του.

Η απόφαση του δικαστή, που θέλει το διάσημο ζεύγος να αναλαμβάνει την επιμέλεια των παιδιών του από κοινού, θεωρείται προσωρινή, με την Αντζελίνα Τζολί να σκοπεύει να δώσει συνέχεια στην διαμάχη- όχι γιατί διαφωνεί με την κοινή επιμέλεια, όπως μαρτυρούν πηγές, αλλά γιατί θεωρεί πως εκκρεμούν ακόμη κάποια «ανεπίλυτα ζητήματα».

Η Τζολί είχε προηγουμένως ασκήσει κριτική στον δικαστή της υπόθεσης, καθώς αυτός δεν επέτρεψε στα παιδιά της να καταθέσουν στο δικαστήριο.

Στην δίκη είχαν καταθέσει πολλαπλοί μάρτυρες, πραγματογνώμονες και ειδικοί ψυχικής υγείας, ενώ το πλέον ακανθώδες ζήτημα που είχε τεθεί ήταν αυτό της πιθανής κακοποίησης των παιδιών εκ μέρους του Πιτ- μια κατηγορία από την οποία αυτός τελικά απαλλάχθηκε.

Ο γάμος των δύο αστέρων του Χόλυγουντ, που γνωρίστηκαν το 2005 στο πλατό της ταινίας «Ο κύριος και η κυρία Σμιθ», ήταν ο δεύτερος γάμος στη ζωή του Μπραντ Πιτ και ο τρίτος για την Αντζελίνα Τζολί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!