Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: ΔΕΘ: Συνάντηση Δημητριάδη με τους νέους της ΝΔ στα Λαδάδικα
[Ελεύθερος Τύπος]: ΔΕΘ: Συνάντηση Δημητριάδη με τους νέους της ΝΔ στα Λαδάδικα

[Ελεύθερος Τύπος]: ΔΕΘ: Συνάντηση Δημητριάδη με τους νέους της ΝΔ στα Λαδάδικα

Με τους νέους της ΝΔ ήπιε καφέ ο διευθυντής του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, στα Λαδάδικα στην Θεσσαλονίκη.

Τον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού υποδέχθηκε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης σε μια συνάντηση με στελέχη της νεολαίας από τη Θεσσαλονίκη και γενικότερα τη Βόρεια Ελλάδα, στο περιθώριο των εργασιών της 85ης ΔΕΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συζήτηση εστιάστηκε σε μια σειρά ζητημάτων που απασχολούν τους νέους, τις προσεχείς δράσεις της Οργάνωσης αλλά και την προώθηση πολιτικών με άμεση στόχευση τη νεολαία. Βασικά σημεία ήταν η καμπάνια της ΟΝΝΕΔ και το σχέδιο της Κυβέρνησης για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού των νέων, οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις στον τομέα της Παιδείας καθώς και οι συνεχείς δράσεις που πραγματοποιεί η νεολαία με ανθρώπους από όλο το φάσμα της παραγωγικής διαδικασίας. Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στο Project 2030.gr, το νέο Forum της ΟΝΝΕΔ, το οποίο κέρδισε τις εντυπώσεις στην εναρκτήρια εκδήλωσή του και θα πραγματοποιηθεί ξανά τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντά τους νέους της Νέας Δημοκρατίας ο Διευθυντής του Πρωθυπουργικού Γραφείου, αφού και ο ίδιος άλλωστε έχει συμβάλει τα μέγιστα με τις ενέργειές του στην αναβάθμιση του ρόλου της νεολαίας και την προώθηση των συνεχών δράσεών της.

Αποδίδεται δε τεράστια σημασία στην συνεχή επαφή με τη νεολαία καθώς το project των «νέων» βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα του Μαξίμου και του ίδιου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Παύλο Μαρινάκη να διαδραματίζει κομβικό ρόλο στο εγχείρημα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!