Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: ΔΕΘ: Μέτρα και εξαγγελίες για όλους θα ανακοινώσει ο Μητσοτάκης – Ποιες οι τελευταίες πληροφορίες
[Ελεύθερος Τύπος]: ΔΕΘ: Μέτρα και εξαγγελίες για όλους θα ανακοινώσει ο Μητσοτάκης – Ποιες οι τελευταίες πληροφορίες

[Ελεύθερος Τύπος]: ΔΕΘ: Μέτρα και εξαγγελίες για όλους θα ανακοινώσει ο Μητσοτάκης – Ποιες οι τελευταίες πληροφορίες

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ

Μέτρα και εξαγγελίες για το σύνολο της κοινωνίας, αλλά και ιδιαίτερη έμφαση στους νέους, προαναγγέλλει η κυβέρνηση λίγο πριν τη σημερινή μετάβαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Θεσσαλονίκη, όπου θα παρουσιάσει αύριο, από το βήμα της 85ης ΔΕΘ, την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης για το επόμενο έτος.

Το μήνυμα που εξέπεμψε χθες το Μέγαρο Μαξίμου διά του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, αφορά στην επιδίωξη «τα πλεονεκτήματα και το όφελος από μια Ελλάδα που αλλάζει και αναπτύσσεται με πρωτόγνωρους ρυθμούς να φτάσουν σε όλους με δικαιοσύνη και ταχύτητα».

«Δεν θα αφήσουμε κανένας να μείνει πίσω», είναι η χαρακτηριστική φράση στην οποία αποτυπώνεται ο στόχος για ένα μέρισμα της ανάπτυξης που θα αφορά το σύνολο της κοινωνίας.

Η πολιτική

Σε αυτή την κατεύθυνση κινούνται άλλωστε και οι περαιτέρω μειώσεις φόρων και εισφορών που θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός συνεχίζοντας έτσι μία πολιτική που αυξάνει και το διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών, ενώ την ίδια ώρα δημιουργεί συνθήκες για γρήγορους ρυθμούς ανάπτυξης, οι οποίοι οδηγούν και στη δημιουργία πολλών και καλών νέων θέσεων εργασίας, κυρίως για τους νέους.

Οι τελευταίοι θα είναι στο επίκεντρο της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, επιβεβαιώνοντας πως η νεολαία αποτελεί σημείο αναφοράς στην εκπόνηση του κυβερνητικού σχεδιασμού και πολλές μεταρρυθμίσεις αποβλέπουν, όπως έχει επισημάνει ο πρωθυπουργός, πρωτίστως στη βελτίωση της ζωής των νέων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!