Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: COSMOTE 5G Athens Stage: H φιέστα εκκίνησης του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021
[Ελεύθερος Τύπος]: COSMOTE 5G Athens Stage: H φιέστα εκκίνησης του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021

[Ελεύθερος Τύπος]: COSMOTE 5G Athens Stage: H φιέστα εκκίνησης του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021

Όταν το υπερθέαμα συναντά τις υπερυψηλές ταχύτητες του δικτύου COSMOTE 5G, σε έναν αγώνα του WRC που φέρει το ιστορικό όνομα του «Ακρόπολις» και φέρει ως φόντο το εμβληματικό κτίριο της Βουλής των Ελλήνων, τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι μόνο εντυπωσιακό. Είναι συνάμα και μοναδικό!

Η πρώτη χρονομετρημένη ειδική διαδρομή του EKO Ράλλυ Ακρόπολις 2021, βαφτίστηκε «COSMOTE 5G Athens Stage» και έτυχε της προσοχής 500 εκατ. τηλεθεατών απ’ όλο τον κόσμο και όσων παρευρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, το απόγευμα της 9ης Σεπτεμβρίου, σε μία ιδιαίτερη φιέστα για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Η τελετή εκκίνησης του αγώνα πραγματοποιήθηκε – ως είθισται για τα τελευταία ράλλυ Ακρόπολις – στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου, κάτω από τον βράχο της Ακρόπολης όπου 48 διεθνή και ελληνικά πληρώματα έλαβαν σημαία εκκίνησης από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον πρόεδρο της FIA Jean Todt και άλλους επίσημους. Το κοινό έδωσε δυναμικό «παρών» στην έναρξη της πρώτης χρονομετρημένης ασφάλτινης ειδικής διαδρομής «COSMOTE 5G Athens Stage» συνολικού μήκους 0,98 χλμ., που για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε πέριξ της πλατείας Συντάγματος.

Κατά την διάρκεια της super ειδικής στο κέντρο της Αθήνας, οι συνδρομητές της COSMOTE είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από προνομιακή θέση στην VIP area τις προσπάθειες των οδηγών. Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ειδικής διαδρομής, οι θεατές θαύμασαν από κοντά τα αγωνιστικά αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο εσωτερικό της πλατείας Συντάγματος – σε καθεστώς parc fermé – όπου και παρέμειναν σταθμευμένα καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!