Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Χατζηδάκης στον ΕΦΚΑ Κορίνθου: Έριξε «καμπάνες» για χαλασμένα air condition
[Ελεύθερος Τύπος]: Χατζηδάκης στον ΕΦΚΑ Κορίνθου: Έριξε «καμπάνες» για χαλασμένα air condition

[Ελεύθερος Τύπος]: Χατζηδάκης στον ΕΦΚΑ Κορίνθου: Έριξε «καμπάνες» για χαλασμένα air condition

Αιφνιδιαστική επίσκεψη σε υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στην Κόρινθο πραγματοποίησε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης, κατά τη διάρκεια της οποίας διαπίστωσε πόσο σημαντικά είναι τα ραντεβού, ενώ χαρακτήρισε απαράδεκτες τις συνθήκες εργασίας και λειτουργίας.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Χατζηδάκης αναφέρει ότι υπάρχουν καθυστερήσεις όσον αφορά στην αποκατάσταση της προβληματικής λειτουργίας των air conditions, ορισμένα εκ των οποίων, όπως είπε, δεν λειτουργούσαν καθόλου μέσα στο κατακαλόκαιρο.

«Γι’ αυτό και ζήτησα από το διοικητή του ΕΦΚΑ, Παναγιώτη Δουφεξή, να σταλεί αμέσως για πειθαρχικό έλεγχο η εκτελούσα χρέη γενικής διευθύντριας (ΠΥΣΥάρχης) Πελοποννήσου, για να καταλογιστούν αυτές οι ευθύνες. Ζήτησα επίσης να σταλούν εξηγήσεις από την αρμόδια Διεύθυνση των Τεχνικών Υπηρεσιών του ΕΦΚΑ στα Κεντρικά, γιατί τόσο καιρό δεν προτείνουν ένα καινούργιο σύστημα, αλλά συμβιβάζονται με αυτή την απαράδεκτη κατάσταση για τους συναδέλφους τους, αλλά και για τους πολίτες που επισκέπτονται τα υποκαταστήματα» επισημαίνει ο υπουργός Εργασίας.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Χατζηδάκη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Όταν επισκέπτεσαι υπηρεσίες τις οποίες εποπτεύεις, βλέπεις και καταλαβαίνεις πολύ περισσότερα από όσο όταν σου τα διηγούνται σε συσκέψεις. Γι’ αυτό πήγα σήμερα στον ΕΦΚΑ Κορίνθου, χωρίς να ειδοποιήσω φυσικά τοπικούς βουλευτές, μέσα ενημέρωσης, κτλ. Εννοείται ότι δεν είχα ειδοποιήσει ούτε τους υπαλλήλους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!