Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Χαμός στον αέρα του ΣΚΑΪ – Έξαλλος ο Λουράντος: «Ντροπή σας, φύγετε από το φαρμακείο μου»
[Ελεύθερος Τύπος]: Χαμός στον αέρα του ΣΚΑΪ – Έξαλλος ο Λουράντος: «Ντροπή σας, φύγετε από το φαρμακείο μου»

[Ελεύθερος Τύπος]: Χαμός στον αέρα του ΣΚΑΪ – Έξαλλος ο Λουράντος: «Ντροπή σας, φύγετε από το φαρμακείο μου»

Χαμός έγινε στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ με τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κώστα Λουράντο.

Η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Δημήτρης Οικονόμου τον έβγαλαν στην τηλεοπτική τους εκπομπή για να μιλήσει για τα self test και εκείνος εξέφρασε τον θυμό του για το κανάλι του Φαλήρου και τα όσα έχουν πει για το πρόσωπό του.

«Να με ακούσετε και αυτό που θα πω δεν αφορά εσάς προσωπικά. Σαν σταθμός έχετε πολύ χιούμορ για να είστε σήμερα στο φαρμακείο μου και να απευθύνετε σε μένα τον λόγο, όταν χθες σαν κανάλι λοιδορούσατε κι εμένα και το φαρμακείο μου με απαράδεκτες εκφράσεις» είπε.

Οι δημοσιογράφοι τον καλούσαν να μιλήσει για τις αντιδράσεις για τα self test και να απαντήσει στις ερωτήσεις των τηλεθεατών και ο κ. Λουράντος συνέχιζε με ένταση.

«Δεν ανήκω στους πρόθυμους, σε αυτούς που μπορούν να ανταποκριθούν σε ένα σχεδιασμό του σταθμού σας» σημείωσε. Όπως είπε δεν ενοχλήθηκε για το σχόλιο που έγινε, καθώς του έκανε περισσότερο διαφήμιση. «Όταν ο σταθμός σας κάνει ένα σχόλιο για εμένα ότι είμαι παλιάς κοπής, εγώ εκπροσωπώ τον κλαδο μου, και έχει προσφέρει στον τομέα της υγείας» είπε.

Για το θέμα της οικονομικής αποζημίωσης για τα self test ο κ. Λουράντος διευκρίνισε πως εξέφρασε ανάγκη για αποζημίωση για τα τεστ τα μοριακά, όχι τα self test.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!