Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Ελεύθερος Τύπος]: Αστρολογικό Ταρώ Νοεμβρίου: Τα άστρα χαράζουν νέες εμπειρίες
[Ελεύθερος Τύπος]: Αστρολογικό Ταρώ Νοεμβρίου: Τα άστρα χαράζουν νέες εμπειρίες

[Ελεύθερος Τύπος]: Αστρολογικό Ταρώ Νοεμβρίου: Τα άστρα χαράζουν νέες εμπειρίες

Η κάρτα Ταρώ που αντιπροσωπεύει τις γενικές τάσεις του μήνα και σκιαγραφεί το προφίλ του Νοεμβρίου, είναι η κάρτα του Άστρου!

Το Άστρο χαρίζει την δύναμη, την προστασία, την καθοδήγηση, αλλά και την τύχη για να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και να εκμεταλλευτούμε σωστά.

ΚΡΙΟΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Η περίοδος αυτή θα είναι αρκετά δύσκολη, καθώς θα θελήσετε να ξεκαθαρίσετε προσωπικά θέματα που εκκρεμούν από το παρελθόν.

Οι διαφωνίες και οι εντάσεις που θα υπάρξουν ανάμεσα στα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας αγχώσουν και θα νιώσετε έντονα την μοναξιά. Κρυφά μυστικά και παρασκήνια θα εξελιχθούν ιδίως στις σχέσεις σας, τα οποία θα σας αναγκάσουν να δείτε με πιο ρεαλιστική ματιά τα πράγματα.

Στον επαγγελματικό σας τομέα, μείνετε επιφυλακτικοί σε προτάσεις και νέες συνεργασίες και δώστε τον απαραίτητο χρόνο στον εαυτό σας να κινηθεί ανάλογα με τις εξελίξεις. Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις και υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας.

Στον ερωτικό σας τομέα, οι εμβόλιμες σχέσεις θα χαρίσουν μία ανάσα στην καθημερινότητα και θα δράσετε με υπόγειο τρόπο. Απλά θυμηθείτε ότι ενώ θα σας κάνουν να περάσετε ευχάριστα θα σταματήσουν έτσι ξαφνικά όπως ξεκίνησαν.

ΤΑΥΡΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Οι διχασμοί και τα διλλήματα του παρελθόντος θα εκλείψουν αυτή την περίοδο, καθώς οι αποφάσεις σας θα είναι ξεκάθαρες και σταθερές.

Η δυναμικότητα που σας διέπει θα λειτουργήσει ως βάθρο για τα μελλοντικά σας σχέδια και θα νιώσετε ικανοποιημένοι με τις εξελίξεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!