Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Ελεύθερος Τύπος]: Η Άση Μπίλιου προειδοποιεί: Θα τα βρουν μπαστούνια αυτά τα δύο ζώδια
[Ελεύθερος Τύπος]: Η Άση Μπίλιου προειδοποιεί: Θα τα βρουν μπαστούνια αυτά τα δύο ζώδια

[Ελεύθερος Τύπος]: Η Άση Μπίλιου προειδοποιεί: Θα τα βρουν μπαστούνια αυτά τα δύο ζώδια

Ζώδια: Ο Ερμής μπαίνει φαινομενικά σε στάση κι αρχίζουν τα παρατράγουδα από σήμερα της ιδιαίτερης ανάδρομης πορείας του, τα οποία επιτείνονται από την παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων σε όλη τη διάρκεια της μέρας.

Από δω και κάτω, όταν η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους ή την Παρθένο, θα νιώθουμε πιο έντονα το εφέ της ανάδρομης πορείας του πλανήτη της επικοινωνίας, των δοσοληψιών, του εμπορίου, της εκπαίδευσης. Η σύγχυση θα είναι ακόμη πιο έντονη τις απογευματινές ώρες καθώς η Σελήνη σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα, κάνοντας τη Δευτέρα μια μέρα ακατάλληλη για πολύ σημαντικές δράσεις ή αποφάσεις.

Ευτυχώς το τρίγωνο με τον Δία στις βραδινές ώρες θα δώσει ένα πιο αισιόδοξο τελείωμα στη μέρα μας και θα αποκαταστήσει την πίστη μας στις δυνατότητες μας και την ικανότητα να ξεπερνάμε τις δυσκολίες. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες χρειάζεται να είστε πιο προσεκτικοί σήμερα.

Κριός
Η Δευτέρα με τη Σελήνη στους Διδύμους δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία και στις επαφές, ακόμη κι αν αυτό όλο μπορεί να αφορά τις διαδικτυακές σας γνωριμίες ή και δουλειές. Αν πρέπει να προωθήσετε θέματα δουλειάς, να διαφημίσετε τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα της εργασίας σας, να κάνετε μια σύσκεψη με τους συνεργάτες σας και να συζητήσετε διάφορα θέματα ή ιδέες, μπορεί να νιώσετε κάποια σύγχυση ή να αντιμετωπίσετε μερικά εμπόδια στον προγραμματισμό σας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!