Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Άρση Βαρών: Νέος πρόεδρος ο Τάσος Λάγκας, εκπρόσωπος στην ΕΟΕ ο Πύρρος Δήμας
[Ελεύθερος Τύπος]: Άρση Βαρών: Νέος πρόεδρος ο Τάσος Λάγκας, εκπρόσωπος στην ΕΟΕ ο Πύρρος Δήμας

[Ελεύθερος Τύπος]: Άρση Βαρών: Νέος πρόεδρος ο Τάσος Λάγκας, εκπρόσωπος στην ΕΟΕ ο Πύρρος Δήμας

Ο Τάσος Λάγκας εξελέγη νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, συγκεντρώνοντας 22 ψήφους έναντι 14 του Γιάννη Γέροντα. Εκπρόσωπος στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ) εξελέγη ο Πύρρος Δήμας με 22 ψήφους έναντι 14 του Κώστα Κορλού, ενώ αναπληρωματικό μέλος αναδείχθηκε ο Φώτης Καϋμενάκης με 22 ψήφους έναντι 14 του Βίκτωρα Μήτρου.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγησαν 11 μέλη από την παράταξη του Τάσου Λάγκα και 4 μέλη από την ομάδα πρωτοβουλίας.

Ο Τάσος Λάγκας στις πρώτες δηλώσεις του ως πρόεδρος της ΕΟΑΒ ευχαρίστησε όλους όσοι τον εμπιστεύτηκαν για τη θέση του προέδρου κι έστειλε μήνυμα ενότητας για το καλύτερο μέλλον του αθλήματος: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους όσοι με εμπιστεύτηκαν για τη θέση του προέδρου. Δεσμεύομαι ότι θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω το άθλημα να αναπτυχθεί. Πρώτη προτεραιότητά μας είναι να δώσουμε το βάρος μας και την προσοχή μας στους αθλητές μας που θα διεκδικήσουν σε λίγες ημέρες την Ολυμπιακή πρόκριση. Ελπίζουμε πλέον να έχουν την απόλυτη ηρεμία και συγκέντρωση στους στόχους τους.

Από εκεί και πέρα το άθλημα θα πρέπει να «μαζέψει τις πληγές του» από την αναίτια έκταση που έδωσαν ορισμένοι στην προεκλογική διαμάχη. Πρέπει όλοι να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα και να μας βρει ενωμένους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!