Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Σε αργία ο δάσκαλος για τα αισχρά μηνύματα σε μαθήτριες
[Ελεύθερος Τύπος]: Σε αργία ο δάσκαλος για τα αισχρά μηνύματα σε μαθήτριες

[Ελεύθερος Τύπος]: Σε αργία ο δάσκαλος για τα αισχρά μηνύματα σε μαθήτριες

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ

Σε αργία τέθηκε ο δάσκαλος που κατηγορείται ότι έστελνε ερωτικά μηνύματα σε μαθήτριες δημοτικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Παιδείας, η υπουργός Νίκη Κεραμέως κινήθηκε άμεσα, μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης, και υπέγραψε την πράξη θέσης σε αργίας από τα εκπαιδευτικά του καθήκοντα.

«Θες να γευτείς τα χειλάκια μου…». Το παραπάνω είναι ένα μόνο από τα σοκαριστικά μηνύματα που είχε στείλει σε μία από τις τρεις μαθήτριες που παρενοχλούσε σεξουαλικά μέσω Διαδικτύου ο 48χρονος δάσκαλος δημοτικού σχολείου στη νοτιοανατολική Αττική.

Ο εκπαιδευτικός, που αφέθηκε χθες ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του στον ανακριτή, αρνήθηκε τις κατηγορίες. Δεν θα μπορεί πλέον να πλησιάσει τα κορίτσια της Ε’ Δημοτικού σε απόσταση κάτω των 500 μέτρων ούτε να επικοινωνεί μαζί τους. Οι αστυνομικοί αναζητούν περισσότερες απαντήσεις στο laptop και το κινητό τηλέφωνο του 48χρονου δασκάλου, εξετάζοντας το ενδεχόμενο η αρρωστημένη δράση του να μην είχε περιοριστεί μόνο στα τρία κορίτσια.

Το περιεχόμενο των μηνυμάτων με τα οποία παρενοχλούσε σεξουαλικά τις μαθήτριες της Ε’ Δημοτικού ο 48χρονος προκαλεί αποστροφή. «Μη με λες κύριο, με σκοτώνεις», «Αν ήμασταν διαφορετικές ηλικίες θα ήμασταν σίγουρα ζευγάρι», είναι μερικές μόνο από τις ανάρμοστες προτάσεις που έστελνε στα ανήλικα κορίτσια συνήθως μέσω Viber ή Skype. Σε μια άλλη σοκαριστική ανταλλαγή μηνυμάτων, ο δάσκαλος στέλνει στη μία 11χρονη: «Πάντως αν ήμουν στην ηλικία σου δεν θα μου γλίτωνες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!