Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Απόλυτα ικανοποιημένοι οι αξιωματούχοι του WRC από το Ράλι Ακρόπολις
[Ελεύθερος Τύπος]: Απόλυτα ικανοποιημένοι οι αξιωματούχοι του WRC από το Ράλι Ακρόπολις

[Ελεύθερος Τύπος]: Απόλυτα ικανοποιημένοι οι αξιωματούχοι του WRC από το Ράλι Ακρόπολις

Την απόλυτη ικανοποίησή τους για την επιτυχή διεξαγωγή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, εξέφρασαν μιλώντας στην ιστοσελίδα “4 Τροχοί” ο εκτελεστικός διευθυντής του WRC, Γιόνα Ζίμπελ, και ο διευθυντής του WRC, Πέτερ Τουλ. Για έναν «εμβληματικό αγώνα» έκανε λόγο ο κ. Ζίμπελ, ο οποίος εξήρε τη συμβολή και την υποστήριξη της Ελληνικής Κυβέρνησης.

«Για εμάς τα καλύτερα αθλητικά γεγονότα πραγματοποιούνται, όταν έχεις μεγάλη υποστήριξη από την εκάστοτε κυβέρνηση. Χρειαζόμαστε δέσμευση από την κυβέρνηση. Η όλη μας εντύπωση είναι πως όλη η χώρα συμμετείχε. Ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης βρέθηκε στην Αθήνα την πρώτη ημέρα του αγώνα, μίλησε με πολύ ωραία λόγια, δηλώνοντας την δέσμευσή του. Μαζί μας εδώ είναι και ο υφυπουργός αθλητισμού κ. Αυγενάκης. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να “χτίσουμε” κάτι το οποίο θέλουμε να εξελίξουμε στις συναφείς αγορές. “Τρέχουμε” μαζί με την κυβέρνηση, μαζί με τους συνεργάτες μας, και είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε στην Ελλάδα αφοσιωμένους συνεργάτες», τόνισε χαρακτηριστικά ο εκτελεστικός διευθυντής του WRC.

«Ήταν πολύ σημαντικό, πώς οι οργανωτές διαχειρίστηκαν το θέμα των θεατών κατά την χθεσινή ημέρα. Αρχικά είναι πολύ θετικό το ότι υπάρχουν θεατές στον αγώνα, ενώ διανύουμε εποχές κορονοϊού. Δευτερευόντως, είχαμε κάποιες προκλήσεις κατά την χθεσινή ημέρα, καθώς υπήρχε μεγάλο πλήθος θεατών σε μία ειδική διαδρομή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!