Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Αποκάλυψη: Τι λέει η μητέρα της 9χρονης που δεχόταν ερωτικά μηνύματα από τον δάσκαλο της
[Ελεύθερος Τύπος]: Αποκάλυψη: Τι λέει η μητέρα της 9χρονης που δεχόταν ερωτικά μηνύματα από τον δάσκαλο της

[Ελεύθερος Τύπος]: Αποκάλυψη: Τι λέει η μητέρα της 9χρονης που δεχόταν ερωτικά μηνύματα από τον δάσκαλο της

«Θες να γευτείς τα χειλάκια μου…». Το παραπάνω είναι ένα μόνο από τα σοκαριστικά μηνύματα που είχε στείλει σε μία από τις τρεις μαθήτριες που παρενοχλούσε σεξουαλικά μέσω Διαδικτύου ο 48χρονος δάσκαλος δημοτικού σχολείου στη νοτιοανατολική Αττική.

Ο εκπαιδευτικός, που αφέθηκε χθες ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του στον ανακριτή, αρνήθηκε τις κατηγορίες. Δεν θα μπορεί πλέον να πλησιάσει τα κορίτσια της Ε’ Δημοτικού σε απόσταση κάτω των 500 μέτρων ούτε να επικοινωνεί μαζί τους. Οι αστυνομικοί αναζητούν περισσότερες απαντήσεις στο laptop και το κινητό τηλέφωνο του 48χρονου δασκάλου, εξετάζοντας το ενδεχόμενο η αρρωστημένη δράση του να μην είχε περιοριστεί μόνο στα τρία κορίτσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Παιδείας, η υπουργός Νίκη Κεραμέως κινήθηκε άμεσα, μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης, και υπέγραψε την πράξη θέσης σε αργίας από τα εκπαιδευτικά του καθήκοντα.

Τι λέει η μητέρα της 9χρονης που δεχόταν ερωτικά μηνύματα από τον δάσκαλο

Σοκαριστικά είναι τα μηνύματα ερωτικού περιεχομένου τα οποία έστελνε ο 48χρονος δάσκαλος σε μαθήτριες της πέμπτης δημοτικού, σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν οι γονείς τους. Συγκεκριμένα κατήγγειλαν στην αστυνομία ότι ο εκπαιδευτικός έστελνε απρεπή μηνύματα στις μαθήτριες του μέσω skype και viber.

Σήμερα, η μητέρα της 9χρονης που δεχόταν τα ερωτικά μηνύματα από το δάσκαλο μιλάει αποκλειστικά στο Sports3.gr και στην Ζέτα Θεοδωρακοπούλου:

Είστε η μητέρα ενός εκ των τριών κοριτσιών που δέχτηκαν τα ανήθικα μηνύματα του δασκάλου;

«Μάλιστα. Η κόρη μας ήταν μια από τις μαθήτριες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!