Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Ελεύθερος Τύπος]: Απίστευτη εκδίκηση: Γυναίκες που είχαν σχέση με τον ίδιο άντρα τον παράτησαν και πήγαν ταξιδάκι μαζί!
[Ελεύθερος Τύπος]: Απίστευτη εκδίκηση: Γυναίκες που είχαν σχέση με τον ίδιο άντρα τον παράτησαν και πήγαν ταξιδάκι μαζί!

[Ελεύθερος Τύπος]: Απίστευτη εκδίκηση: Γυναίκες που είχαν σχέση με τον ίδιο άντρα τον παράτησαν και πήγαν ταξιδάκι μαζί!

Μια ξεχωριστή εκδίκηση επιφύλασσαν στον άνδρα που τις εξαπάτησε οι 2 γυναίκες με τις οποίες διατηρούσε παράλληλη σχέση, παρασύροντάς τον σε ταξίδι στην Τουρκία στο οποίο τελικά πήγαν…οι δυο τους.

Η ιστορία ξεκίνησε πριν από εννιά μήνες, οπότε και η 26χρονη Σόφι Μίλερ αποφάσισε να συνάψει σχέση με τον 34χρονο «Άνταμ». Τότε, η Σόφι δεν θα μπορούσε να έχει υποψιαστεί ότι ο άνδρας των ονείρων της ήταν ήδη δεσμευμένος με μια 33χρονη, ονόματι Κρίστεν Μπίσοπ. Η Μπίσοπ είχε γνωριστεί με τον «Άνταμ» μέσω μιας εφαρμογής. Μετά από μερικούς μήνες απανωτών ραντεβού και αφού είχαν δει ότι ταιριάζανε, οι δύο τριαντάρηδες αποφάσισαν να παραθερίσουν μαζί στην Τουρκία, όπου θα περνούσαν 3 ημέρες στην Καππαδοκία, προτού μεταφερθούν στην Κωνσταντινούπολη.

Τέσσερις ημέρες πριν αναχωρήσει με τον καλό της για Τουρκία, η 33χρονη Μπίσοπ έλαβε ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή της. Το μήνυμα προερχόταν από την Μίλερ, η οποία έλεγε στην Μπίσοπ πολύ ευγενικά: «Γεια σου, μόλις έμαθα για την ύπαρξή σου. Βγαίνω με τον Άνταμ εδώ και εννέα μήνες. Σκέφτηκα ότι θα ήθελες και εσύ να μάθεις για εμένα. Αν έχεις ερωτήσεις, κάλεσέ με».

Καθώς, απ’ ό,τι φαίνεται, η Μπίσοπ είχε ερωτήσεις, αποφάσισε να κάνει μια βιντεοκλήση με την Μίλερ, η οποία μάλιστα βρισκόταν εκείνη την ημέρα στο διαμέρισμα του Άνταμ. Αφού συστηθήκανε και λύσανε τις απορίες τους, οι δυο κοπέλες ξεκίνησαν να καταστρώνουν την από κοινού εκδίκησή τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!