Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ελεύθερος Τύπος]: Τι απάντησε ο Βορίδης για το τι θα κρίνει την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών στο δημόσιο
[Ελεύθερος Τύπος]: Τι απάντησε ο Βορίδης για το τι θα κρίνει την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών στο δημόσιο

[Ελεύθερος Τύπος]: Τι απάντησε ο Βορίδης για το τι θα κρίνει την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών στο δημόσιο

Απάντηση στο ερώτημα για το ενδεχόμενο της επέκτασης της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών στους δημόσιους υπαλλήλους έδωσε μέσω του ΣΚΑΪ ο Μάκης Βορίδης. Ο κ. Βορίδης προσδιόρισε το χρονικό ορόσημο, το σημείο καμπής που θα κρίνει ενδεχόμενη αλλαγή στάσης της κυβέρνησης στο ζήτημα αυτό.

«Απάντησε ο πρωθυπουργός σε αυτό… Τι είπε; αυτή τη στιγμή που μιλάμε, αυτό δεν είναι κάτι το οποία εξετάζεται. Όμως να είμαστε σαφείς και να είμαστε ξεκάθαροι… Αυτό, η περαιτέρω θέσπιση υποχρεωτικότητας και σε άλλες επαγγελματικές ομάδες πλην των υγειονομικών, εξαρτάται από την εξέλιξη και την πορεία της πανδημίας. Αυτό είναι κάτι το οποίο θα το δούμε, μετά τις δύο πρώτες εβδομάδες λειτουργίας των σχολείων. Θα δούμε πώς θα πάει εκεί, και θα δούμε τι χρειάζεται» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εσωτερικών.

Για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ ο υπουργός Εσωτερικών σχολίασε ότι «η οικονομία του χρόνου θα πάει καλύτερα, και θα δώσουμε και άλλα». Βάλλοντας κατά του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι «δεν μετράνε τα προσωρινά μέτρα στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι εντυπωσιακή προσέγγιση, πχ η ειδική εισφορά αλληλεγγύης η οποία ανεστάλη για το τρέχον έτος, προσωρινό μέτρο ήταν, δεν πληρώθηκε, και επεκτάθηκε και στο 2022».

«Όταν έχεις λογαριάσει ότι η ανάπτυξή σου θα είναι στο 2,9% – 2,8% και σου βγαίνει κατ’ ελάχιστον στο 6% έχεις δημοσιονομικό χώρο 3 μονάδες του ΑΕΠ, όταν έχεις υπολογίσει ότι ο τουρισμός σου με ένα ορισμένο τρόπο και ο τουρισμός σου έχει ανέβει πάνω από το 2019, στην πραγματικότητα έχεις πάρα πολύ καλή πορεία της οικονομίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!