Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Ανατροπή στην υπόθεση Mad Clip: Βρέθηκαν ο σταυρός και το κινητό του
[Ελεύθερος Τύπος]: Ανατροπή στην υπόθεση Mad Clip: Βρέθηκαν ο σταυρός και το κινητό του

[Ελεύθερος Τύπος]: Ανατροπή στην υπόθεση Mad Clip: Βρέθηκαν ο σταυρός και το κινητό του

Στη λύση του μυστηρίου για τις καταγγελίες που είχαν γίνει το προηγούμενο διάστημα για κλοπή του χρυσού σταυρού και του τηλεφώνου του τράπερ Mad Clip, οδήγησε η τεχνική πραγματογνωμοσύνη 18 περίπου ημέρες μετά το θανατηφόρο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο χρυσός σταυρός αξίας 10.000 ευρώ και το κινητό τηλέφωνο του τράπερ Mad Clip βρέθηκαν από τους πραγματογνώμονες που έχουν αναλάβει να ερευνήσουν την υπόθεση. Οι ειδικοί εξετάζοντας σήμερα το μοιραίο αυτοκίνητο βρήκαν τα αντικείμενα του τράπερ.

Όπως αναφέρουν πηγές εντοπίστηκαν στις λαμαρίνες της Πόρσε σε ένα σημείο που δεν μπορούσε να κανείς να τα δει.Υπενθυμίζεται ότι λίγες ημέρες μετά το τροχαίο δυστύχημα, οι συγγενείς του τράπερ είχαν προβεί σε καταγγελίες σχετικά με κλοπή των δύο αυτών αντικειμένων.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες από την έως τώρα έρευνα της τροχαίας δεν έχει προκύψει σύγκρουση με άλλο όχημα, ενώ έχει διαπιστωθεί πως ο τραπερ έτρεχε με αρκετά χιλιόμετρα παραπάνω από το προβλεπόμενο όριο των 50 χιλιομέτρων στον συγκεκριμένο δρόμο. Ο πραγματογνώμονας που έχουν ορίσει από την Τροχαια δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη την έρευνα του για το τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!