Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Οι αμετανόητοι μέχρι τέλους Χρυσαυγίτες και το λάθος της ΕΛ.ΑΣ. με τον Παππά
[Ελεύθερος Τύπος]: Οι αμετανόητοι μέχρι τέλους Χρυσαυγίτες και το λάθος της ΕΛ.ΑΣ. με τον Παππά

[Ελεύθερος Τύπος]: Οι αμετανόητοι μέχρι τέλους Χρυσαυγίτες και το λάθος της ΕΛ.ΑΣ. με τον Παππά

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

«Π@@@@@ Λεπενιώτη θα πεθάνεις. Γ@@@@@ τη Νέα Δημοκρατία. Μ@@@@κάναλα θα σας…» φώναζε βωμολοχώντας το διευθυντήριο και τα μέλη της Χρυσής Αυγής, αμετανόητοι ακόμη και στον δρόμο προς τη φυλακή, μέσα από την κλούβα της Διεύθυνσης Μεταγωγών, απευθυνόμενοι στην πρόεδρο του δικαστηρίου Μαρία Λεπενιώτη, το κυβερνών κόμμα και τους δημοσιογράφους.

Την ίδια ώρα μνημειώδης και επαναλαμβανόμενη φαίνεται να είναι η αστοχία της ΕΛ.ΑΣ., αναφορικά με τη σύλληψη του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά, ο οποίος είχε κάνει το ίδιο, έστω και πρόσκαιρα, το 2013. Ο ίδιος φαίνεται ξεκάθαρα πως είχε προσχεδιάσει και οργανώσει τη διαφυγή του από την 1η Οκτωβρίου 2020.

Ερευνες

Λίγο πριν από την απόφαση του δικαστηρίου, όταν οι αρμόδιοι αξιωματικοί αναζήτησαν ίχνη του Χρήστου Παππά, αυτά είχαν χαθεί, ωστόσο ήλπιζαν πως θα τον εντόπιζαν πριν από την ετυμηγορία ή τουλάχιστον λίγο μετά από αυτή. Καθώς η απουσία του γινόταν πιο αισθητή, τον αναζήτησαν εντονότερα σε έξι τόπους διαμονής, ακόμη και στο Αγιον Ορος, άλλα μοναστήρια ακόμη και νησιά, χωρίς θετικό αποτέλεσμα. Η έρευνα εντοπισμού του επεκτάθηκε στις επικοινωνίες του Χρήστου Παππά, από την οποία διαπιστώθηκε ότι τα κινητά του τηλέφωνα ήταν κλειστά ή είχαν να χρησιμοποιηθούν για αρκετό χρονικό διάστημα. Οι τελευταίες επικοινωνίες του ήταν την ημέρα της απόφασης του δικαστηρίου στις 7 Οκτωβρίου, με τον δικηγόρο του Περικλή Σταυριανάκη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!