Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Ελεύθερος Τύπος]: Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Συγκλονίζει για την παρενόχληση που υπέστη από σκηνοθέτη [βίντεο]
[Ελεύθερος Τύπος]: Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Συγκλονίζει για την παρενόχληση που υπέστη από σκηνοθέτη [βίντεο]

[Ελεύθερος Τύπος]: Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Συγκλονίζει για την παρενόχληση που υπέστη από σκηνοθέτη [βίντεο]

Οι αποκαλύψεις για λεκτική και ψυχολογική βία, αλλά και για σεξουαλική παρενόχληση δεν σταματούν. Έτσι, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης κατέθεσε τη δική του εμπειρία σχετικά με την παρενόχληση που υπέστη από σκηνοθέτη.

«Ήμουν στο δεύτερο έτος της δραματικής σχολής και παράλληλα έκανα και κάποια μαθήματα με έναν πολύ γνωστό, εκείνη την εποχή, σκηνοθέτη στο θέατρο. Κατά τη διάρκεια αυτών των μαθημάτων δημιουργήθηκε η όποια σχέση μεταξύ δασκάλου και μαθητή, οπότε εκεί αρχίζει μια σχέση εμπιστοσύνης. Πολύ νέος εγώ, 19 χρονών. Και κάποια στιγμή χάθηκε ο έλεγχος στο μάθημα και αισθάνθηκα την πίεση στο να αποδεχτώ, κατά κάποιον τρόπο, μια παραπάνω επαφή σωματική», ανέφερε αρχικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

«Ήρθα σε δύσκολη θέση και βρέθηκα μια ανάσα από το να αφήσω και τη δραματική σχολή. Δεν ήταν άσκηση βίας. Όταν κατάλαβα ότι υπερέβη τα εσκαμμένα, αποφάσισα να διακόψω και τα μαθήματα και οτιδήποτε άλλο. Μετά από χρόνια ομαλοποιήθηκε αυτή η σχέση με τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη, αλλά έκτοτε δεν έχω επαφή μαζί του γιατί έχει αποχωρήσει και από τη δουλειά», πρόσθεσε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!