Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Ελεύθερος Τύπος]: Ακόμη έναν κυβερνητικό αξιωματούχο απέλυσε μέσω…Twitter ο Ντόναλντ Τραμπ
[Ελεύθερος Τύπος]: Ακόμη έναν κυβερνητικό αξιωματούχο απέλυσε μέσω…Twitter ο Ντόναλντ Τραμπ

[Ελεύθερος Τύπος]: Ακόμη έναν κυβερνητικό αξιωματούχο απέλυσε μέσω…Twitter ο Ντόναλντ Τραμπ

Οι απολύσεις αξιωματούχων και κυβερνητικών στελεχών από μεριάς του Τραμπ δεν έχουν τελειωμό, με μια ακόμη απόλυση- βόμβα που ανακοινώθηκε σήμερα.

Έχοντας ήδη απολύσει ακόμη και τον Υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ, και όντας στο παρά 5 της προβλεπόμενης μεταβίβασης των προεδρικών καθηκόντων στον Τζο Μπάιντεν, ο Ντόναλντ Τραμπ απέλυσε αυτή τη φορά τον Chris Krebs, διευθυντή του τμήματος Ηλεκτρονικής Ασφάλειας και Υποδομών της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφάλειας των ΗΠΑ.

Ο ίδιος ο Τραμπ μάλιστα, συνέδεσε την απόλυση με τις πρόσφατες δηλώσεις του Krebs, στις οποίες ο αξιωματούχος αμφισβητούσε τους ισχυρισμούς Τραμπ περί νοθείας στις φετινές αμερικανικές εκλογές.

«Η πρόσφατη τοποθέτηση του Chris Krebs πάνω στο ζήτημα τις ασφάλειας των αμερικανικών εκλογών του 2020 υπήρξε εξαιρετικά ανακριβής ως προς την ύπαρξη ατασθαλιών και νοθείας», έγραψε στο Twitter ο Ντόναλντ Τραμπ, σε μια δημοσίευση που αναπαρήγαγε για ακόμη μια φορά θεωρίες συνομωσίας και σημάνθηκε από την εφαρμογή ως «αμφιλεγόμενη».

«Επομένως, η παύση του Chris Krebs από την θέση του Διευθυντή της Υπηρεσίας Ηλεκτρονικής Ασφάλειας και Υποδομών τίθεται άμεσα σε ισχύ».

Σύμφωνα με πηγές, η απόλυση του Krebs ήταν κάτι που ο ίδιος περίμενε να συμβεί, αλλά για το οποίο ενημερώθηκε επίσημα μέσω του…tweet του Προέδρου.

Ο Krebs προέβη εν συνεχεία στην εξής δημοσίευση, στον δικό του λογαριασμό στο Twitter:

«Ήταν τιμή μου που υπηρέτησα. Το κάναμε σωστά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!