Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Η Αγορά Εργασίας στον Ε.Τ.: Όλες οι νέες θέσεις στον ιδιωτικό κα δημόσιο τομέα
[Ελεύθερος Τύπος]: Η Αγορά Εργασίας στον Ε.Τ.: Όλες οι νέες θέσεις στον ιδιωτικό κα δημόσιο τομέα

[Ελεύθερος Τύπος]: Η Αγορά Εργασίας στον Ε.Τ.: Όλες οι νέες θέσεις στον ιδιωτικό κα δημόσιο τομέα

Κυβέρνηση και Δήμοι συστρατεύονται στη μάχη κατά της πανδημίας και προκηρύσσουν διαγωνισμούς για την πρόσληψη γιατρών, νοσηλευτών και άλλων ειδικοτήτων προκειμένου να στελεχωθούν νοσοκομεία ,κέντρα υγείας και δημοτικές υπηρεσίες για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό της διασποράς του ιού.

Στο μέτωπο κατά της ανεργίας ο ΟΑΕΔ επιδοτεί με 7 προγράμματα 38.600 νέες θέσεις εργασίας επιταχύνοντας μάλιστα τις διαδικασίες ένταξης, πρόσληψης και πληρωμής.

Το Κέντρο Πολιτισμού ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος αναζητεί άτομα για να καλύψει τις θέσεις υπεύθυνου Marketing & Επικοινωνίας και συντονιστή Τεχνικών Εργασιών ειδικότητας Ηλεκτρολόγου/Μηχανολόγου Μηχανικού ενώ «τρέχει» ο διαγωνισμός της ΔΕΗ για 300 θέσεις στην Δυτική Μακεδονία. Διαβάστε αναλυτικά:

Υπουργείο Εσωτερικών: «Πράσινο φως» για νέες προσλήψεις εποχικών στους δήμους

Οι προσλήψεις αφορούν την καθαριότητα, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την κάλυψη άμεσων αναγκών έναντι της προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊό. Δείτε εδώ:

Δήμος Αθηναίων: Προκήρυξη για 344 θέσεις… άμυνας στον κορωνοϊό – Τα όρια ηλικίας και οι ειδικότητες (πίνακας)

Στην περίπτωση ισοβαθμίας υποψηφίων στους πίνακες κατάταξης, για θέσεις που τυχόν υπολείπονται για τη συμπλήρωση του απαιτούμενου αριθμού ανά ειδικότητα, η σειρά μεταξύ των υποψηφίων καθορίζεται με δημόσια κλήρωση. Δείτε εδώ:

Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κ. Μακεδονίας: Τα κριτήρια κατάταξης για 96 προσλήψεις με ετήσιες συμβάσεις (πίνακας)

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.11 και να την υποβάλουν, αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!