Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ελεύθερος Τύπος]: Η Αγορά Εργασίας στον Ε.Τ.: Όλες οι νέες θέσεις εργασίας σε υπουργεία, δήμους και φορείς
[Ελεύθερος Τύπος]: Η Αγορά Εργασίας στον Ε.Τ.: Όλες οι νέες θέσεις εργασίας σε υπουργεία, δήμους και φορείς

[Ελεύθερος Τύπος]: Η Αγορά Εργασίας στον Ε.Τ.: Όλες οι νέες θέσεις εργασίας σε υπουργεία, δήμους και φορείς

Μπαράζ αιτημάτων για πρόσληψη μόνιμου προσωπικού δέχεται το τελευταίο διάστημα η Ανεξάρτητη Αρχή. Μεταξύ αυτών και από τέσσερα υπουργεία για την κάλυψη 286 θέσεων.

Παράλληλα δρομολογείται η πρόσληψη 800 νέων συνοριοφυλάκων στον Εβρο και 100 στην Καβάλα ενώ το υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε την προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή είκοσι ενός υποψηφίων Ακολούθων Πρεσβείας στη Διπλωματική Ακαδημία.

Από τους διαγωνισμούς που τρέχουν ξεχωρίζουν, όσον αφορά το πλήθος των θέσεων, αυτός των ΚΤΕΛ για 600 οδηγούς και της ΕΛ.ΣΤΑΤ για 115 υπάλληλους Στατιστικής και Πληροφορικής.

Διαβάστε αναλυτικά:

Έξι διαγωνισμοί για 286 μόνιμους σε τέσσερα υπουργεία – Οι ειδικότητες σε κάθε προκήρυξη

Στα γραφεία του ΑΣΕΠ φτάνουν καθημερινά δεκάδες αιτήματα φορέων για προκήρυξη διαγωνισμών μετά το «πράσινο φως» που άναψε ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, σχετικά με τον προγραμματισμό προσλήψεων για το 2021. Ανάμεσα σε αυτά και από τέσσερα υπουργεία για την κάλυψη 286 θέσεων.

Οι εν λόγω προκηρύξεις εντάσσονται στο πλαίσιο των 4.015 θέσεων τακτικού προσωπικού που έχουν εγκριθεί για το νέο έτος. Διαβάστε εδώ.

Διπλωματική Ακαδημία: Διαγωνισμός για 21 υποψήφιους Ακολούθους Πρεσβείας – Τα κριτήρια για τον διορισμό

Προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή είκοσι ενός υποψηφίων Ακολούθων Πρεσβείας στη Διπλωματική Ακαδημία ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!